Složky ve složkách
-
Dobry den, nejaky progres ohledne vlozenych slozek? Tato funkce by vyrazne zlepsila uzivatelske rozhrani.
Dekuji. -
@Zdeněk-Kučera Progres tam je, ale ještě to není hotové k vydání
Opravdu na tom pracujeme a jakmile se nám to podaří dotáhnout, dáme Vám vědět.
Třeba tady na fóru v sekci Novinky, na našem Facebooku nebo ve vychytávkách.
Zdravíme Vás z Map! -
Dobrý den, dneska mi kamarád oznámil, že už je možné mít složky ve složkách a že to jde jen v mobilní aplikaci. Tak jsem se nadšením na to chtěl vrhnout, ale nikde tu možnost nevidím
přitom on tu možnost má. Mám placenou verzi. -
@mapy-0 Je potřeba aktualizovat na nejnovější verzi aplikace 26.3.0, od které je již možnost podsložek dostupná.
-
@Standa-Komínek A kde to muzu stahnout kdyz google play nabizi jen 26.2.2
-
@mapy-0 Zatím nikde. Je třeba počkat až se tam objeví - zatím je to zřejmě uvolněno jen pro betatestery...
-
@Standa-Komínek @mapy-0 Přesně tak, možnost podsložek je dostupná jen v beta verzi aplikace. Můžete se podívat do Obchodu Play, zda při vyhledání Mapy.com bude možnost připojit se do beta testu. Jinak podsložky jsou součástí verze Premium.
-
Podsložky jsou oficiálně zpřístupněny všem uživatelům verze Premium, včetně webového prohlížeče.
Měl bych k tomu jeden dotaz. Jakoukoliv uloženou trasu mohu přesunout do libovolné složky nebo podsložky. Pokud ale chci přesunout celou složku, jdou mi vybrat jen složky první úrovně, nikoliv podsložky. To je chyba nebo záměr? Stejné chování v aplikaci i na webu.
-
Tak už jsem na to asi přišel - jdou udělat pouze dvě úrovně složek (složka + podsložka). Proto tedy nejde do podsložky přesunout celá složka, protože to už by byla třetí úroveň. Pokud to tak je, tak předpokládám, že rozšíření se zatím/vůbec neplánuje?
-
@Standa-Komínek Dobrý den, je to tak, jde o produktový záměr.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login