Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Mobilní aplikace - tlačítko trasa odtud

Scheduled Pinned Locked Moved Ideas for new features
    3 Posts 2 Posters 16 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • jannovak00J Offline
      jannovak00 Premium
      last edited by

Zdravím, toto je můj problém vlastně celou dobu, co aplikaci na mobilu používám - velmi často plánuji trasy, které nezahrnují moji současnou polohu jako jeden z bodů.

Pokud tedy chci začít plánovat trasu z bodu A do bodu B, přičemž se nacházím v bodě C, stane se následují:

• podržím prst na bodu A, kliknu na "trasa"
      • automaticky je naplánovaná trasa C -> A
      • v přehledu musím nejdřív otočit na A -> C, potom C manuálně upravit na B

Můj nápad je tedy po vzoru map v prohlížeči mít 2 tlačítka "trasa odtud" a "trasa sem", přišemž "trasa sem" může fungovat stejně jako doposud (jako výchozí bod bude zvolen bod C - moje poloha), ale "trasa odtud" vyplní start rovnou bodem A a bod B už se pak jednoduše doplní.

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @jannovak00
        last edited by

@jannovak00 Dobrý den, děkujeme za nápad. Na jakém operačním systému plánujete trasu? Pokud jde o Android, při vypnuté lokalizaci v mobilu vám aplikace Mapy.com nebude nabízet začátek trasy v místě, kde se právě nacházíte.

jannovak00J 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • jannovak00J Offline
          jannovak00 Premium @Ewelina
          last edited by

@Ewelina Používám Android, nicméně vypínat kvůli tomu lokalizaci mi přijde trochu řešení přes koleno. Jsou samozřejmě i případy, kdy se začátek trasy v současné poloze hodí.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • First post
            Last post