Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Mobilní aplikace - tlačítko trasa odtud

Scheduled Pinned Locked Moved Ideas for new features | Nápady na nové vychytávky
    3 Posts 2 Posters 22 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • jannovak00J Offline
      jannovak00 Premium
      last edited by

Zdravím, toto je můj problém vlastně celou dobu, co aplikaci na mobilu používám - velmi často plánuji trasy, které nezahrnují moji současnou polohu jako jeden z bodů.

Pokud tedy chci začít plánovat trasu z bodu A do bodu B, přičemž se nacházím v bodě C, stane se následují:

• podržím prst na bodu A, kliknu na "trasa"
      • automaticky je naplánovaná trasa C -> A
      • v přehledu musím nejdřív otočit na A -> C, potom C manuálně upravit na B

Můj nápad je tedy po vzoru map v prohlížeči mít 2 tlačítka "trasa odtud" a "trasa sem", přišemž "trasa sem" může fungovat stejně jako doposud (jako výchozí bod bude zvolen bod C - moje poloha), ale "trasa odtud" vyplní start rovnou bodem A a bod B už se pak jednoduše doplní.

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @jannovak00
        last edited by

@jannovak00 Dobrý den, děkujeme za nápad. Na jakém operačním systému plánujete trasu? Pokud jde o Android, při vypnuté lokalizaci v mobilu vám aplikace Mapy.com nebude nabízet začátek trasy v místě, kde se právě nacházíte.

jannovak00J 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • jannovak00J Offline
          jannovak00 Premium @Ewelina
          last edited by

@Ewelina Používám Android, nicméně vypínat kvůli tomu lokalizaci mi přijde trochu řešení přes koleno. Jsou samozřejmě i případy, kdy se začátek trasy v současné poloze hodí.

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
          • First post
            Last post
          Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
          NodeBB & contributors, OSM & contributors
          Terms of Use   Privacy Policy