Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Proč nemůžu odpovídat že mi chybí nějaké 3 reputace? ☹️

Scheduled Pinned Locked Moved Community Support
    7 Posts 4 Posters 65 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Vladimír SladkýV Offline
      Vladimír Sladký Premium
      last edited by Jan Buriánek

Rád bych odepsal na odpověď v jednom mém jiném příspěvku, ale nedovolí mi ji to tam odeslat že mi údajně chybí nějaké 3 reputace či co, tak k čemu tady takováto "diskuse" vlastně je? 😡

lm386L EwelinaE 2 Replies Last reply Reply Quote 2
      • lm386L Offline
        lm386 Backseat navigator @Vladimír Sladký
        last edited by Jan Buriánek

@Vladimír-Sladký Bohužel - s tím tedy opravdu šlápli vedle.
        Něco podobného --> proč nejde odpovídat v chatu?

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Jan BuriánekJ Offline
          Jan Buriánek Mapsters Premium
          last edited by

Nějak nevím, proč by bez reputace nemělo jít odpovídat v příspěvcích? Není to jen nějaká chyba? Třeba zkusit jiný prohlížeč, nebo vymazat historii...
          Obzvlášť, když píšete "v jednom mém (jiném) příspěvku". Tomu nerozumím, v tuto chvíli tady máte už 13 příspěvků, proč by to najednou nemělo jít?
          Můžete napsat, v kterém příspěvku konkrétně to nejde? Předpokládám, že v tomto Vámi založeném vlákně psát můžete...

PS: lm386 vám dal lajk, já taky, aktuálně máte 3 reputace...

Vladimír SladkýV 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • EwelinaE Offline
            Ewelina Mapy.com Team Premium @Vladimír Sladký
            last edited by

@Vladimír-Sladký Tady chybí informace – šlo o odkazy v příspěvku.
            Ano, odkazy do příspěvku může vložit uživatel, který má určitou reputaci. Stačilo upravit příspěvek, aby tam odkaz nebyl.
            Reputaci získáváte tak, že ostatní uživatelé dávají lajky za Vaší užitečné příspěvky a odpovědi – není tak těžké ji získat. Díky tomu udržujeme kvalitu diskuzí a zároveň se snažíme, aby se na fóru neobjevoval spam.

Vladimír SladkýV 2 Replies Last reply Reply Quote 1
              Vladimír Sladký Premium @Ewelina
              last edited by

@Ewelina To jsem ale bohužel nemohl vědět, že se sem ty odkazy nesmí dávat a jak potom tedy mám postupovat v tom případě, když na mnou nahlášenou chybu přímo z aplikace vůbec nereagovala technická podpora ani po tuším skoro dvou týdnech a z té aplikace se bohužel nedá zřejmě ani poslat víc screenshotů najednou, než jenom jeden a to i když jsem jich tam potřeboval odeslat pro lepší pochopení problému víc?

Doufal jsem tedy, že se konečně dočkám nějaké technické podpory alespoň tady, ale místo toho jsem se v mobilním Firefoxu dočkal nemilého překvapení, že jsem tam neviděl vůbec jak tady nějaký screenshot odeslat, takže jsem tedy neměl zrovna radost, když mně nenapadlo nic lepšího, než ten screenshot tedy pracně nasdílet alespoň přes Disk Google a když už jsem se těšil, že tedy mám konečně "vyhráno", tak zjistím, že tak dlouhý příspěvek nemůžu odeslat protože mi chybí nějaká "reputace" a ani tady se tedy zřejmě žádné pomoci s řešením problému nedočkám ☹️

Ať se na mně nikdo nezlobí a když něco vím, tak samozřejmě rád někomu taky poradím anebo pomohu, ale já tady opravdu nemám čas trávit celé hodiny jenom na to abych si tu sbíral nějaké "reputace" jenom kvůli tomu, abych sem mohl i vložit přesně to co pro vysvětlení svého problému potřebuji, ale myslel jsem, že tyto diskuse jsou od toho abychom si tu mohli pomáhat navzájem bez jakýchkoliv omrzení a obzvlášť smutné je pokud si teď za takovouto (ne)podporu ještě navíc i platím a potom ještě místo nějaké pomoci zjistím takto zcela zbytečná a komplikující omezení.

Samozřejmě chápu že klikat na neznámé odkazy může být nebezpečné, ale v tom případě by tu tedy mělo být na první pohled vidět jak sem vložit i nejlépe několik obrázků najednou a já tedy kromě těch odkazů nevidím ani jak sem přímo a jednoduše vložit obrázek alespoň jeden, anebo se pletu?

Také nevím jestli jsem sám, kdo by se nějaké pomoci dočkal alespoň tady i bez nějaké "reputace", když třeba ten můj konkrétní problém neřeší přímo technická podpora už několik měsíců anebo spíš let a musím tedy doufat, že to není proto že se jí do toho řešení jenom nechce a to i když by mi hodně pomohlo, kdyby se do navigace dodělala vlastně jenom taková drobnost, jenom kdybych už ji měl konečně možnost vysvětlit přímo nějakému vývojáři a ne jenom zprostředkovaně, abych se tak místo řešení problému nedočkal jenom odpovědi, že si toho problému ještě nikdo nevšiml a nikdo jiný stejný problém nemá.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                Vladimír Sladký Premium @Jan Buriánek
                last edited by

@Jan-Buriánek Teď jsem teprve zjistil že sem už teď psát můžu, ale až po tom co jsem se tu dozvěděl že se sem nesmí vkládat odkazy a nešlo mi tedy psát jenom kvůli tomu, ale to bych tu tedy musel příště na první pohled vidět jak sem jednoduše vložit přímo obrázky týkající se řešení mého problému a ne jenom tu možnost vkládat ty odkazy, abych si příště nedal tolik zbytečné práce ty obrázky napřed nahrát jinak kvůli těm odkazům, napsat dlouhou odpověď a nakonec nevědět proč tu odpověď se kterou jsem si dal tolik zbytečné práce nemůžu vůbec odeslat ...

Vladimír Sladký Premium @Ewelina
                  last edited by

@Ewelina To opravdu nevím, co je tady na těch diskusích za "kvalitu", když někdo potřebuje vyřešit problém, ale když tu nikde nevidí, jak sem v mobilním Firefoxu, který snad není zas až tak "exotický" prohlížeč přímo a jednoduše vložit potřebné obrázky, tak mu nezbylo nic jiného, než to dělat složitě a komplikovaně alespoň právě přes ten odkaz, který tu je k tomu jediný viditelný a když napsal dlouhou odpověď, kterou potom nesměl ani odeslat, tak se teprve až druhý den dozví, že sem nesmí vkládat ani ty pracné odkazy, aby sem mohl dát ten screenshot alespoň nějak?

• First post
                    Last post