Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Mapy Premium, reklama

Scheduled Pinned Locked Moved Premium | Purchase
    4 Posts 3 Posters 538 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • renata zaludovaR Offline
      renata zaludova
      last edited by

Je možné v Prémiové verzi vypnout v mapě reklamy v bublinách? Stále přibývají a vadí mi.

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Jan BuriánekJ Offline
        Jan Buriánek Mapsters Premium
        last edited by

Už se o tom tady někde psalo, že v ČR máme premium levnější než v zahraničí, mj. proto, že tam jsou tyto reklamy. Takže se obávám, že to nejde.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • EwelinaE Offline
          Ewelina Mapy.com Team Premium @renata zaludova
          last edited by

@renata-zaludova Dobrý den, nabídky firem, které vidíte v mapě, jsou to, co naši uživatelé aktivně vyhledávají a využívají. Proto je v mapě zobrazujeme a plánujeme tak i nadále. Váš názor však předáme dál, děkujeme za zpětnou vazbu.

renata zaludovaR 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • renata zaludovaR Offline
            renata zaludova @Ewelina
            last edited by

@Ewelina
            Tady jsem právě u map.cz oceňovala možnost vyhledávání podle kategorií pokud mě něco konkrétního zajímalo. To že tam primárně "svítí´" např. autoškola XY, která si za to zaplatila a vyčnívá nad vším ostatním mi dojem z našich map kazí. Navic předpokládám že z komerčních důvodů jich bude přibývat a postupně tak zhorší přehlednost samotné mapy.
            Používám vaše mapy snad od jejich vzniku tohle je asi jediná moje výtka, jinak jsou skvělé a pokud bych měla možnost reklamy vypnout (upřesňuji pro jistotu, že mám na mysli ty zvýrazněné, které "vylézají" nad ostatní mapové informace, protože samozřejmě běžné ikony např restaurací, ubytovacích prostor, obchodů apod. do mapy samozřejmě patří ) určitě bych si přeplatila Premium už jen kvůli podpoře, cena je zatím přijatelná.
            Děkuji a přeji hodně úspěchů

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • First post
              Last post