Pauza v navigaci
-
Bylo by prosím možné do navigace přidat tlačítko "Pauza"? Napadají mě minimálně 2 důvody, proč by to bylo fajn:
-
Zastavím např. na benzínce a jdu zaplatit. Navigace, ale pořád mluví dál... Tohle sice jde obejít buď ztlumením hlasu nebo volbou "upravit trasu" a po nastoupení do auta navigaci spustit znovu. Minimálně druhá možnost ale není úplně nejšťastnější řešení, viz bod 2
-
Pokud mám zapnuté sdílení polohy při navigaci, tak jakákoliv změna/úprava trasy přeruší sdílení a poloha se musí nasdílet znova. Možnost pauzy by tento problém vyřešila.
Předem děkuji za zvážení této možnosti.
-
-
Situaci na benzínce by to mohlo rozpoznat samo, včetně pozastavení hlasových pokynů.
-
Tato možnost pauzy mi též moc chybí. Nejde jen o benzínky, ale třeba i o odpočívadla, na která se například z dálnice někdy najíždí poněkud komplikovaněji a navigace je pak zmatená, kam že to vlastně jedu a mluví dál, i když vím, že se na trasu za chvíli opět bez problému vrátím.
Ideální by bylo, pokud by bylo možné takovou pauzu (plánovanou) při plánování trasy dopředu označit jako "bod pauzy" a při dosažení tohoto bodu by se navigace stopla. A při neplánované pauze mít možnost jednoduše zmáčknout tlačítko Pauza (případně rozpoznat automaticky). Díky moc a mějte se!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login