Tmavuly rezim - android app
-
Preco mapy.com pre android nemaju tmavy rezim. Tmavy rezim je len pre navigovanie preco nie je v mapach i bez navigacie ?
Neplanujete celkovy redesign, nieco na sposob Petal Maps. Pretozo ako to teraz vyzera je katastrofa. Nemyslim mapy ale to UI v androide. A mohlo by to byt uplne super.
V navigovani mi chyba progress bar aby som hned videl kde som Ci na zaciatku cesty, v strede, na konci.
Diky za odpoved
-
@kusik.i Ve které části cesty se při puštěné navigaci nacházíte tam ale přeci je - takový ten zelený pruh pod mapou...
-
Je to tak nasiel som to tam. Diky. Ale naozaj som si to nikdy predtym nevsimol, je to strasne nevyrazne a este ten gradient do stratena. Divne to vypada.
Dalsia vec co mi chyba nejak jednoducho vypnut audio navigaciu, alebo ju len prepnut na alerty.
-
@kusik.i said in Tmavuly rezim - android app:
Preco mapy.com pre android nemaju tmavy rezim. Tmavy rezim je len pre navigovanie preco nie je v mapach i bez navigacie ?
Souhlasím! Přepínání na noční režim (night mode) / tmavé schéma (dark theme) by v Mapách určitě chybět nemělo, a je škoda, že jsme zároveň tak blízko a tak daleko. Dokonce mě překvapilo, že pro účely navigace už máte připravenou tmavou verzi všech map včetně té zimní.
V sesterské aplikaci Jízdní řády (Pubtran) jde přepnout na tmavé mapy úplně jednoduše, takže opravdu nevím, v čem je problém.
Noční navigace Noční režim Jízdních řádů Přepínání v Jízdních řádech 

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login