Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Export průjezdních bodů naplánované trasy do excelu

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation
    5 Posts 2 Posters 66 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • michal_M Offline
      michal_ Premium
      last edited by

Zdravím srdečně,
      jezdím s Mapami dlouhé trasy, jsou to vždy výpravy na cca 14 dnů.
      Nemám přesně dané, kam se který den dostanu, ale zhruba by mě to zajímalo.
      Velmi užitečná funkcionality by byla, kdyby se data z nastavených průjezdních bodů dala exportovat do excelu.
      V podstatě je to velmi jednoduché, ty informace se v mapách zobrazují už teď.
      Jsou tam ty nejzákladnější údaje - kolik minut (hodin) a kolik kilometrů je to od předchozího bodu. A názvy těch průjezdních bodů.
      Pro plánování by to velmi pomohlo, běžně mám trasy 5.500km a 80 průjezdních bodů.
      Dokázal bych si tak kdykoliv zjistit, kam se zhruba který den dostanu.
      Myslíte, že by se dala toto věc do Map doplnit?

Díky

Michal

Jakub FaiferJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jakub FaiferJ Offline
        Jakub Faifer Mapy.com Team Premium @michal_
        last edited by

@michal_ Zdravíme, něco takového neplánujeme. Možná je lepší si trasu rozdělit po dnech a mít to tak vyřešené už v rámci map?

michal_M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • michal_M Offline
          michal_ Premium @Jakub Faifer
          last edited by

@Jakub-Faifer Dobrý den, děkuji za odpověď. Nemohu mapu rozdělit po dnech, když nevím, kam dojedu. Je to na 14 dnů. Také potřebuji vědět celkovou dobu jízdy a co mě čeká. 14 map to neřeší, na cestě je nemohu spojovat a předělávat.

Jakub FaiferJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Jakub FaiferJ Offline
            Jakub Faifer Mapy.com Team Premium @michal_
            last edited by

@michal_ Není to přeci jedno kam dojedete? Pokud trasu znáte dopředu, tak ji můžete rozdělit třeba po 200km na jednotlivé úseky a ty jako navigaci postupně pouštět..

michal_M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • michal_M Offline
              michal_ Premium @Jakub Faifer
              last edited by

@Jakub-Faifer No, vzhledem k tomu, že na motorce ujedu denně přes 500km denně, tak ta rada není využitelná.
              Kromě toho, jak jsem již vysvětloval, tuto funkcionalitu potřebuji na plánování před výletem.
              Řešení už mám, data jsem z mapy vykopíroval a AI mi je dala do té excelovské tabulky, kterou potřebuji.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • First post
                Last post