offline mapy sa nespustia / padnú
-
Ešte včera išlo všetko OK, ale niekedy večer/v noci prestali fungovať offline mapy. Ak ich chcem otvoriť, appka padne.
Skúšala som odinštalovať, reštartovať, preinštalovať, nič nepomohlo.
Zajtra by som ju fakt potrebovala, poradíte čo s tým? Mám Motorolu Moto G54, Android 15.
Ďakujem!
-
@Martina-Gancarova Dobrý den, jakou máte verzi aplikace? Případně zkuste aktualizovat na tu nejnovější.
-
instalovala som to viackrat nanovo, to mi dufam dalo najnovsiu verziu...alebo nie? Dakujem!
-
@Martina-Gancarova Dobrý den,
pokud jste si aplikaci stáhla z Obchodu Play, měla by to být nejnovější verze aplikace.
Jakou verzi aplikace Mapy.com máte nainstalovanou najdete v aplikaci v sekci Nastavení → O aplikaci.
Zobrazuje se nějaká chybová hláška? Pokud ano, můžete nám prosím poslat její znění nebo snímek obrazovky? Návod, jak ho pořídit, najdete zde: Jak pořídit snímek obrazovky (https://support.google.com/android/answer/9075928?hl=cs). -
mam verziu 9.65.0 (9650001).
Chybová hláška je čisto "mapy.com keeps stopping", ak sa raz za čas ukáže (nie vždy).
Ďakujem!
-
@Martina-Gancarova Aktuálně je na schválení ještě jedna verze s opravou vyčítání úložiště offline map - to by měl být asi váš případ. Počítám, že offline mapy už máte stažené? Oak budou normálně fungovat, stačí vyzkoušet, když si vypnete internet, jak se bude aplikace chovat.
-
Ďakujem, neviem či pomohlo preinštalovať to po desiaty krát alebo to že som vyhodila SD kartu ktorá mi blbla (ale mapy som na ňu nedávala...ale možno appka chcela a nevedela a preto padala) a už to ide.
Veľmi ďakujem!
M.
-
@Martina-Gancarova Děkujeme moc za zprávu, jsme rádi, že je vše vyřešené!
-
Jen doplním — pro ty, kdo by řešili podobný problém — právě jsme vydali novou verzi aplikace, zkuste si prosím aktualizovat na nejnovější verzi.