offline mapy sa nespustia / padnú
-
Ešte včera išlo všetko OK, ale niekedy večer/v noci prestali fungovať offline mapy. Ak ich chcem otvoriť, appka padne.
Skúšala som odinštalovať, reštartovať, preinštalovať, nič nepomohlo.
Zajtra by som ju fakt potrebovala, poradíte čo s tým? Mám Motorolu Moto G54, Android 15.
Ďakujem!
-
@Martina-Gancarova Dobrý den, jakou máte verzi aplikace? Případně zkuste aktualizovat na tu nejnovější.
-
instalovala som to viackrat nanovo, to mi dufam dalo najnovsiu verziu...alebo nie? Dakujem!
-
@Martina-Gancarova Dobrý den,
pokud jste si aplikaci stáhla z Obchodu Play, měla by to být nejnovější verze aplikace.
Jakou verzi aplikace Mapy.com máte nainstalovanou najdete v aplikaci v sekci Nastavení → O aplikaci.
Zobrazuje se nějaká chybová hláška? Pokud ano, můžete nám prosím poslat její znění nebo snímek obrazovky? Návod, jak ho pořídit, najdete zde: Jak pořídit snímek obrazovky (https://support.google.com/android/answer/9075928?hl=cs). -
mam verziu 9.65.0 (9650001).
Chybová hláška je čisto "mapy.com keeps stopping", ak sa raz za čas ukáže (nie vždy).
Ďakujem!
-
@Martina-Gancarova Aktuálně je na schválení ještě jedna verze s opravou vyčítání úložiště offline map - to by měl být asi váš případ. Počítám, že offline mapy už máte stažené? Oak budou normálně fungovat, stačí vyzkoušet, když si vypnete internet, jak se bude aplikace chovat.
-
Ďakujem, neviem či pomohlo preinštalovať to po desiaty krát alebo to že som vyhodila SD kartu ktorá mi blbla (ale mapy som na ňu nedávala...ale možno appka chcela a nevedela a preto padala) a už to ide.
Veľmi ďakujem!
M.
-
@Martina-Gancarova Děkujeme moc za zprávu, jsme rádi, že je vše vyřešené!
-
Jen doplním — pro ty, kdo by řešili podobný problém — právě jsme vydali novou verzi aplikace, zkuste si prosím aktualizovat na nejnovější verzi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login