Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Mapy.com Zepp OS

Scheduled Pinned Locked Moved Smartwatch
    4 Posts 3 Posters 83 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Martin VyhňákM Offline
      Martin Vyhňák Premium
      last edited by

Dobrý den,
      chtěl bych se zeptat, zda plánujete také aplikaci pro zepp os. Nyní jsem si na zkoušku na 7 dní pořídil Premium , ale hlavní důvod jeho pořízení - navigaci v hodinkách nemohu bohužel využít. Tedy zaplatit si Premium na celý rok je pro mě zbytečné.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Standa KomínekS Offline
        Standa Komínek Premium Master trip planner
        last edited by

Já se připojím se stejným dotazem. Mám to obráceně -Premium zaplacené, ale u hodinek jsem zatím ve fázi výběru.

Jenže u Samsung Watch (řady 5, 6 a 7 s Wear OS), na kterých lze aplikaci Mapy nainstalovat, je dle recenzí tragická výdrž baterie při celodenním použití GPS, což je moje nutná podmínka... Naproti tomu u hodinek Amazfit se systémem Zepp je baterka v pohodě, ale zase tam nejdou nainstalovat Mapy...

Pokud by to tedy bylo do budoucna v plánu, nebylo by pro mne s výběrem co řešit...

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • EwelinaE Offline
          Ewelina Mapy.com Team Premium @Standa Komínek
          last edited by

@Standa-Komínek @Martin-Vyhňák Vidíme požadavky od uživatelů a sledujeme jejich četnost, máme to zaznamenané. Zatím to ale v plánu není, aktuálně se věnujeme Wear OS a WatchOS.

Standa KomínekS 1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • Standa KomínekS Offline
            Standa Komínek Premium Master trip planner @Ewelina
            last edited by

@Ewelina Díky za rychlou reakci! Rozumím tomu, že je lepší mít nejdříve pořádně odladěné dva nejrozšířenější OS a pak teprve se eventuelně pouštět do dalších 👍

Tak asi skončím, u některého z těch Samsungů... Ještě je varianta TicWatch Pro 5, ale těch se trochu bojím. Nejsou prý tak odladěné a navíc je u nich tragická podpora od výrobce, co se aktualizací týká...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • First post
              Last post