Mapy.com Zepp OS
-
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda plánujete také aplikaci pro zepp os. Nyní jsem si na zkoušku na 7 dní pořídil Premium , ale hlavní důvod jeho pořízení - navigaci v hodinkách nemohu bohužel využít. Tedy zaplatit si Premium na celý rok je pro mě zbytečné. -
Já se připojím se stejným dotazem. Mám to obráceně -Premium zaplacené, ale u hodinek jsem zatím ve fázi výběru.
Jenže u Samsung Watch (řady 5, 6 a 7 s Wear OS), na kterých lze aplikaci Mapy nainstalovat, je dle recenzí tragická výdrž baterie při celodenním použití GPS, což je moje nutná podmínka... Naproti tomu u hodinek Amazfit se systémem Zepp je baterka v pohodě, ale zase tam nejdou nainstalovat Mapy...
Pokud by to tedy bylo do budoucna v plánu, nebylo by pro mne s výběrem co řešit...
-
@Standa-Komínek @Martin-Vyhňák Vidíme požadavky od uživatelů a sledujeme jejich četnost, máme to zaznamenané. Zatím to ale v plánu není, aktuálně se věnujeme Wear OS a WatchOS.
-
@Ewelina Díky za rychlou reakci! Rozumím tomu, že je lepší mít nejdříve pořádně odladěné dva nejrozšířenější OS a pak teprve se eventuelně pouštět do dalších

Tak asi skončím, u některého z těch Samsungů... Ještě je varianta TicWatch Pro 5, ale těch se trochu bojím. Nejsou prý tak odladěné a navíc je u nich tragická podpora od výrobce, co se aktualizací týká...
-
S Standa Komínek referenced this topic on
-
Witam, czy jest planowana współpraca z zegarkami Amazfit Trex 3 pro z systemem Zepp OS ?
-
@jurkow Cześć! Dzięki za pytanie. W tej chwili pracujemy nad aplikacją na WatchOS i WearOS. Pomysł przekazuję dalej, ale nic nie obiecuję

-
Ja i kilku moich kolegów przejdziemy na wersję premium gdy będzie osługa Zepp OS.
-
@k.biz Dzięki za informacje. To raczej nie będzie zbyt szybko
Ale jeśli zostaniecie z nami mimo to - korzystając z darmowej wersji Map - też będzie super. Pozdrawiam z Map!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login