Mapy.com Zepp OS
-
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda plánujete také aplikaci pro zepp os. Nyní jsem si na zkoušku na 7 dní pořídil Premium , ale hlavní důvod jeho pořízení - navigaci v hodinkách nemohu bohužel využít. Tedy zaplatit si Premium na celý rok je pro mě zbytečné. -
Já se připojím se stejným dotazem. Mám to obráceně -Premium zaplacené, ale u hodinek jsem zatím ve fázi výběru.
Jenže u Samsung Watch (řady 5, 6 a 7 s Wear OS), na kterých lze aplikaci Mapy nainstalovat, je dle recenzí tragická výdrž baterie při celodenním použití GPS, což je moje nutná podmínka... Naproti tomu u hodinek Amazfit se systémem Zepp je baterka v pohodě, ale zase tam nejdou nainstalovat Mapy...
Pokud by to tedy bylo do budoucna v plánu, nebylo by pro mne s výběrem co řešit...
-
@Standa-Komínek @Martin-Vyhňák Vidíme požadavky od uživatelů a sledujeme jejich četnost, máme to zaznamenané. Zatím to ale v plánu není, aktuálně se věnujeme Wear OS a WatchOS.
-
@Ewelina Díky za rychlou reakci! Rozumím tomu, že je lepší mít nejdříve pořádně odladěné dva nejrozšířenější OS a pak teprve se eventuelně pouštět do dalších
Tak asi skončím, u některého z těch Samsungů... Ještě je varianta TicWatch Pro 5, ale těch se trochu bojím. Nejsou prý tak odladěné a navíc je u nich tragická podpora od výrobce, co se aktualizací týká...