Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Apple Watch – nastavení priority pro Mapy

Scheduled Pinned Locked Moved Smartwatch
    2 Posts 2 Posters 58 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Václav Hugo KomínekV Offline
      Václav Hugo Komínek Premium
      last edited by

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s nastavením hodinek – konkrétně tak, aby měla aplikace Mapy prioritu před aplikací Cvičení.

Při jízdě na kole využívám aktivitu „Cyklistika“ přes aplikaci Cvičení, ale zároveň potřebuji sledovat navigaci přednastavené trasy. Problém je v tom, že Cvičení má na hodinkách z nějakého důvodu přednost a přebíjí zobrazení Map.

Haptická odezva mi z nějakého důvodu v Mapách nefunguje, ale i tak je pro mě klíčové mít navigaci neustále zobrazenou, abych se mohl jednoduše orientovat pohledem – zvlášť při jízdě. Momentálně musím jednou rukou pustit řídítka, 2× stisknout korunku, otevřít skupinu spuštěných aplikací a ručně vybrat Mapy, což je při jízdě nebezpečné a velmi nepraktické.

Notifikace pro Mapy mám zapnuté. Zkoušel jsem také vypnout funkci „Always On“ pro Cvičení a ponechat ji jen pro Mapy, ale v takovém případě hodinky zobrazují jen jednoduchý digitální čas a po zvednutí zápěstí se stejně automaticky přepnou zpět na Cvičení.

Existuje prosím nějaká možnost, jak nastavit vyšší prioritu zobrazení Map před aplikací Cvičení?

Děkuji předem za pomoc.

David OmastaD 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • David OmastaD Offline
        David Omasta Premium @Václav Hugo Komínek
        last edited by

@Václav-Hugo-Komínek
        Mně pomohlo zapnout v hodinkách stopaře.
        Případně v aplikaci na iphone Watch - obecné - návrat k ciferníku - cvičení - vypnout návrat do aplikace. Pro aplikaci mapy jsem si nastavil návrat k ciferníku po 1h.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • First post
          Last post