Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Apple Watch – nastavení priority pro Mapy

Scheduled Pinned Locked Moved Smartwatch | Hodinky
    2 Posts 2 Posters 295 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Václav Hugo KomínekV Offline
      Václav Hugo Komínek Premium
      last edited by

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s nastavením hodinek – konkrétně tak, aby měla aplikace Mapy prioritu před aplikací Cvičení.

Při jízdě na kole využívám aktivitu „Cyklistika“ přes aplikaci Cvičení, ale zároveň potřebuji sledovat navigaci přednastavené trasy. Problém je v tom, že Cvičení má na hodinkách z nějakého důvodu přednost a přebíjí zobrazení Map.

Haptická odezva mi z nějakého důvodu v Mapách nefunguje, ale i tak je pro mě klíčové mít navigaci neustále zobrazenou, abych se mohl jednoduše orientovat pohledem – zvlášť při jízdě. Momentálně musím jednou rukou pustit řídítka, 2× stisknout korunku, otevřít skupinu spuštěných aplikací a ručně vybrat Mapy, což je při jízdě nebezpečné a velmi nepraktické.

Notifikace pro Mapy mám zapnuté. Zkoušel jsem také vypnout funkci „Always On“ pro Cvičení a ponechat ji jen pro Mapy, ale v takovém případě hodinky zobrazují jen jednoduchý digitální čas a po zvednutí zápěstí se stejně automaticky přepnou zpět na Cvičení.

Existuje prosím nějaká možnost, jak nastavit vyšší prioritu zobrazení Map před aplikací Cvičení?

Děkuji předem za pomoc.

David OmastaD 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • David OmastaD Offline
        David Omasta Premium @Václav Hugo Komínek
        last edited by

@Václav-Hugo-Komínek
        Mně pomohlo zapnout v hodinkách stopaře.
        Případně v aplikaci na iphone Watch - obecné - návrat k ciferníku - cvičení - vypnout návrat do aplikace. Pro aplikaci mapy jsem si nastavil návrat k ciferníku po 1h.

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
        • First post
          Last post
        Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
        NodeBB & contributors, OSM & contributors
        Terms of Use   Privacy Policy