Přejmenovaná vlastní mapa se vrací k původnímu názvu
-
Ahoj, poradí někdo s tímto: v sekci Moje mapy v editaci vlastností změním název mapy, pak třeba appku zavřu, nebo jdu do jiné složky, a za chvíli se přejmenovaná mapa zase jmenuje jako dříve. Stejný výsledek má přejmenování v internetovém prohlížeči. Díky moc!
-
V "Moje mapy" jsou položky jako "Uložené", "Aktivity", atd.
Nevidím tam "editaci vlastností" - co tím myslíte?
Co znamená "změním název mapy"? - názvy map nejdou měnit... -
@AZ Dobrý den, předpokládám, že měníte název 1) složky v Moje mapy nebo 2) položky ve složce v Moje mapy. Vyzkoušeli jsme to na telefonu s Androidem a po zavření a opětovném otevření aplikace zůstal název změněný. Můžete nám prosím napsat, jaké zařízení používáte, a poslat snímky obrazovky?
-
@AZ Jestli máte na mysli editaci aktivity v záložce Moje mapy (název, druh aktivity, poznámka), tak problémy s editací vznikají u aktivit zařazených do složek. Možná by mohlo pomoci aktivitu ze složky nejprve vyjmout, poté editovat a uložit, a zpět do složky vrátit až po synchronizaci mobilního zařízení (ještě lépe s prodlevou jednoho dne).
-
@Ewelina Jde o případ 2) tj. editaci položky v Moje mapy. Mám applikaci na iPhone, ale problém je stejný i když měním název na PC, tudíž by to neměl být problém s telefonem.
-
-
@AZ Díky moc za všechny informace a snímky, kéž by takhle popisovali problémy všichni! Bohužel Vás musím zklamat – je to chyba v aplikaci na iPhone, a na opravě už pracujeme. Omlouváme se.
-
@Ewelina To je super zpráva. Mohu mezitím udělat něco v Chrome, co mi pomůže?
-
@AZ Můžete zkusit změnit název složky na webu v prohlížeči – to by mohlo pomoci.