Dva účty a přepínání uložených tras
-
Mám na Seznamu dva účty a pod každým mám uložené různé trasy.
Nejde mně přepínat trasy když přepnu z jednoho účtu na druhý. Stále vidím jen jeden druh tras.
Trasy uložené na druhém účtu prostě nevidím. Koukám na PC WIN11. Dříve to fungovalo bezchybně.
Restartuji prohlížeč, Seznam, Mapy a nic se nemění. Stále vidím jen uložené trasy na jednom účtu.
To jsem ten účet i odhlásil. Jak to udělat, abych viděl i druhé trasy? -
Co znamená "jeden druh tras"?
"Křížem" mezi účty nic vidět nemůžete, tedy když jste v jednom přihlášený, do druhého nevidíte a naopak.
Přepnete na jeden účet a vidíte trasy v něm uložené. Přepnete na druhý a vidíte trasy uložené zase v tom druhém. To je standardní chování.
Nebo v jednom svoje trasy vidíte a ve druhém ne? Jakože jste o ně přišel?
Upřesněte dotaz... -
@Jan-Buriánek
Ano, přepnu na jeden účet a vidím trasy v něm uložené (@post.cz). Přepnu na druhý (@seznam.cz) a nevidím žádné trasy uložené, přestože na 100% tam byly (nebo jsou). Odlogoval jsem @post.cz a přesto jsem stále trasy na něm viděl, i když byl přihlášen pouze @seznam.cz. -
Takže přepnete na @seznam a vidíte v účtu trasy z @post místo ze @seznam?
Divné.
Zkuste jiný prohlížeč. (Chrome, Edge, Firefox, Avast atd.)
Pokud to pomůže, bude zřejmě potřeba vyčistit prohlížeč, smazat mu historii. Aby se vše muselo načítat znovu ze serveru. -
@Jan-Buriánek Ano, je to divné, zkusím vymazat historii a jiný prohlížeč. Díky
-
Ano, zkusil jsem Operu s vymazanou historií. Funguje
-
Takže stávající prohlížeč, ve kterém to nejde, vyčistit. Vymazat historii, nejlépe úplně. To ale znamená pak všude zadávat hesla apod. (i pro ostatní weby).
-
J Jan Buriánek has marked this topic as solved