Předplatné jako dárek
-
Zdravím,
rád bych dal roční předplatné jako dárek. Jde mi o to, aby ten člověk nevěděl, že jsem to platil. Jde nějak zakoupit jen kód? Nechci zadávat kartu na jeho telefonu. Jak to elegantně prosím udělat?Děkuji
-
@Vilém-Závodný
Nelze, pokud chcete zakoupit Premium, musíte být na Mapy.com přihlášený k tomu účtu pro který jej chcete zakoupit ať už přes web nebo v mobilní aplikaci. Dotyčný by vám tedy musel dát svoje přihlašovací údaje.
Navíc platba je s automatickým obnovením každý rok takže pokud to na daném účtu před další platbou nezrušíte tak další platba proběhne automaticky. -
@Jan-Kuchař Tak to je škoda
Dotyčný moc telefon nepoužívá, ale měl tam právě mapy.cz pro ČR a Rakousko. Pochvaloval si to, jenže nedávno jsem mu dělal aktualizace a přišel o to
Tak jsem to chtěl nějak vymyslet. Škoda.... -
@Vilém-Závodný
Pokud nepotřebuje obě mapy současně a pojede třeba do toho Rakouska, může si stáhnout mapu Rakouska, tím se mu smaže mapa Česka, a po návratu zase nainstalovat mapu Česka. Počet změn map zatím není nijak omezen -
@Vilém-Závodný Bohužel s Mapy.com Premium to přímo nejde. Napadlo nás ale vyzkoušet alternativní možnost – použít dárkovou kartu do Obchodu Play (více informací najdete na stránkách Googlu) a s její pomocí si následně zakoupit Premium. Nemáme to ale zatím ověřené z vlastní zkušenosti.
-
@Ewelina Děkuji za tip. To jsem se také dočetl, ale dárkové karty do Google Obchodu nejsou v ČR bohužel podporovány

-
@Vilém-Závodný Ajaj, tohle jsem nevěděla. Omlouvám se!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login