Předplatné jako dárek
-
Zdravím,
rád bych dal roční předplatné jako dárek. Jde mi o to, aby ten člověk nevěděl, že jsem to platil. Jde nějak zakoupit jen kód? Nechci zadávat kartu na jeho telefonu. Jak to elegantně prosím udělat?Děkuji
-
@Vilém-Závodný
Nelze, pokud chcete zakoupit Premium, musíte být na Mapy.com přihlášený k tomu účtu pro který jej chcete zakoupit ať už přes web nebo v mobilní aplikaci. Dotyčný by vám tedy musel dát svoje přihlašovací údaje.
Navíc platba je s automatickým obnovením každý rok takže pokud to na daném účtu před další platbou nezrušíte tak další platba proběhne automaticky. -
@Jan-Kuchař Tak to je škoda
Dotyčný moc telefon nepoužívá, ale měl tam právě mapy.cz pro ČR a Rakousko. Pochvaloval si to, jenže nedávno jsem mu dělal aktualizace a přišel o to
Tak jsem to chtěl nějak vymyslet. Škoda....
-
@Vilém-Závodný
Pokud nepotřebuje obě mapy současně a pojede třeba do toho Rakouska, může si stáhnout mapu Rakouska, tím se mu smaže mapa Česka, a po návratu zase nainstalovat mapu Česka. Počet změn map zatím není nijak omezen -
@Vilém-Závodný Bohužel s Mapy.com Premium to přímo nejde. Napadlo nás ale vyzkoušet alternativní možnost – použít dárkovou kartu do Obchodu Play (více informací najdete na stránkách Googlu) a s její pomocí si následně zakoupit Premium. Nemáme to ale zatím ověřené z vlastní zkušenosti.
-
@Ewelina Děkuji za tip. To jsem se také dočetl, ale dárkové karty do Google Obchodu nejsou v ČR bohužel podporovány
-
@Vilém-Závodný Ajaj, tohle jsem nevěděla. Omlouvám se!