Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Předplatné jako dárek

Scheduled Pinned Locked Moved Premium | Purchase
    7 Posts 3 Posters 64 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Vilém ZávodnýV Offline
      Vilém Závodný
      last edited by

Zdravím,
      rád bych dal roční předplatné jako dárek. Jde mi o to, aby ten člověk nevěděl, že jsem to platil. Jde nějak zakoupit jen kód? Nechci zadávat kartu na jeho telefonu. Jak to elegantně prosím udělat?

Děkuji

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan KuchařJ Offline
        Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner @Vilém Závodný
        last edited by Jan Kuchař

@Vilém-Závodný
        Nelze, pokud chcete zakoupit Premium, musíte být na Mapy.com přihlášený k tomu účtu pro který jej chcete zakoupit ať už přes web nebo v mobilní aplikaci. Dotyčný by vám tedy musel dát svoje přihlašovací údaje.
        Navíc platba je s automatickým obnovením každý rok takže pokud to na daném účtu před další platbou nezrušíte tak další platba proběhne automaticky.

Vilém ZávodnýV 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Vilém ZávodnýV Offline
          Vilém Závodný @Jan Kuchař
          last edited by

@Jan-Kuchař Tak to je škoda 😞 Dotyčný moc telefon nepoužívá, ale měl tam právě mapy.cz pro ČR a Rakousko. Pochvaloval si to, jenže nedávno jsem mu dělal aktualizace a přišel o to 😞 Tak jsem to chtěl nějak vymyslet. Škoda....

Jan KuchařJ EwelinaE 2 Replies Last reply Reply Quote 0
          • Jan KuchařJ Offline
            Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner @Vilém Závodný
            last edited by

@Vilém-Závodný
            Pokud nepotřebuje obě mapy současně a pojede třeba do toho Rakouska, může si stáhnout mapu Rakouska, tím se mu smaže mapa Česka, a po návratu zase nainstalovat mapu Česka. Počet změn map zatím není nijak omezen

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • EwelinaE Offline
              Ewelina Mapy.com Team Premium @Vilém Závodný
              last edited by

@Vilém-Závodný Bohužel s Mapy.com Premium to přímo nejde. Napadlo nás ale vyzkoušet alternativní možnost – použít dárkovou kartu do Obchodu Play (více informací najdete na stránkách Googlu) a s její pomocí si následně zakoupit Premium. Nemáme to ale zatím ověřené z vlastní zkušenosti.

Vilém ZávodnýV 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • Vilém ZávodnýV Offline
                Vilém Závodný @Ewelina
                last edited by

@Ewelina Děkuji za tip. To jsem se také dočetl, ale dárkové karty do Google Obchodu nejsou v ČR bohužel podporovány 😞

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • EwelinaE Offline
                  Ewelina Mapy.com Team Premium @Vilém Závodný
                  last edited by

@Vilém-Závodný Ajaj, tohle jsem nevěděla. Omlouvám se!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • First post
                    Last post