plánování trasy mezi vlastními body
-
natipoval jsem si zajímavá místa na dovolenou (vlastní body => MY map) a chtěl jsem , aby mně route planner udělal otpimální trasu mezi nimi podle číselného pořadí - nenašel jsem žádné elegantní řešení ,než znova jeden bod po druhém zadávat do plánovače => annoying...
-
Mapy.com zatím nemají takovou možnost, v plánu jsou podobné vychytávky, např. v budoucnu půjde mít body při plánování zobrazené a jen na ně klikat...
EDIT: jak je níže uvedeno, tato funkce už tam vlastně je. Stačí zapnout ve vlastnostech složky s body trvalé zobrazení složky, najetím na bod je pak o něm informace a v bublině je i symbol přidání do plánu. Po naplánování se může trvalé zobrazení zase vypnout.
-
@Jan-Buriánek S novou funkci Zobrazit trvale na mapě již lze při plánování tyto body postupně přidávat do plánování trasy jako prujezdni body
-
@Lubomír-Vochyán
Pokud máte takových uložených bodů ve složce více, které chcete použít do plánování a máte je seřazené můžete si pomoci exportem těchto bodů do GPX následným importem na některý ze dvou webů (gpxeditor.cz nebo gpxmapy.cz) které umí vytvořit pro Mapy.com z těchto bodů hromadně plánování trasy, která se vám pak otevře v Mapy.com a můžete si ji uložit a dále s ní pracovat -
@Jan-Kuchař No jo, to jsem ještě nezkoušel - plánovat s funkcí trvale na mapě, a jde to. Tak paráda.
-
@Jan-Buriánek
Lenze uzivatel Lubomir Vochyan nie je premium a tato funkcia je na webe premiova, co je v mojom chapani nehoraznost, pretoze ked mam ulozene vlastne body a nemozem ich pouzit pri tvorbe planu trasy, tak mi je takato aplikacia k nicomu. Presne z tohto dovodu na turistiku pouzivam OSMAND - na mape stale vidim vlastne naimportovane POI a pri tvorbe trasy "iba klikam po mape".
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login