Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Aplikace Mapy pro Windows

Scheduled Pinned Locked Moved Community Support
    4 Posts 3 Posters 77 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Adam TajneA Offline
      Adam Tajne
      last edited by

Ahoj! Jsem dlouholetý uživatel Mapy.cz a moc mi chybí aplikace pro Windows. Nemůžu ji najit w Microsoft Store. Byla pro mě pohodlnější než web. Neuvažujete o návratu?

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @Adam Tajne
        last edited by

@Adam-Tajne Ahoj a děkujeme, že jste s námi tak dlouho! 💚 Moc nás těší, že Vám aplikace pro Windows vyhovovala – bohužel ale už delší dobu nebyla aktivně vyvíjená a udržovali jsme jen její kompatibilitu. V Microsoft Store už bohužel dostupná není a návrat v plánu nemáme. Mapy.com je však stále plně funkční na webu a ve všech mobilních aplikacích (Android, iPhone).

Adam TajneA 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Adam TajneA Offline
          Adam Tajne @Ewelina
          last edited by

@Ewelina Povedlo se! Použil jsem WSA Manager z Microsoft Storu a stáhl .apkm Mapy.com přímo z APKMirror. Sice to chtělo trochu trpělivosti s nastavením BIOSu, Windows i samotného WSA, ale výsledkem je, že aplikace teď běží v samostatném okně jako úplně normální Windows program!

I když výkon je trochu nižší a systém si bere víc zdrojů než vaše původní aplikace z Microsoft Store (kterou jste bohužel přestali nabízet), je to pro mě skvělá náhrada. Fakt doufám, že mi tuhle možnost v budoucnu nezavřete – offline mapy v prostředí Windows opravdu nutně potřebuji!

Mapy.com mi bez problémů jedou na Windows 11 s offline mapami Polska. Funguje to parádně!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • Martin PištoraM Offline
            Martin Pištora Premium
            last edited by

Zajímavé by bylo, kdyby někdo, kdo ji kdysi nainstaloval ze Storu, potvrdil, že mu stále funguje.
            Pak by byla šance ji nainstalovat i bez Storu.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • First post
              Last post