Prémium - jak to koupit ??
-
Tak já nevím, asi mi to premium není souzené. Ať dělám co dělám, tak ho prostě neodemknu. Zaplatil jsem asi už třikrát, vyzkoušel všechno včetně vypnutí mobilu a nic. No tak holt nic. Doufám jen, že se mne po 7 dnech nestrhne 3 x 250 Kč. to už by mne trochu rozmrzelo.
-
@vladar.michal Platit třikrát jste neměl. Pokud to proběhlo včetně potvrzení v bance, pak se to strhne a bude strhávat každý rok... Ale pokud je to k jednomu účtu, tak by to nemělo umožnit vícenásobnou platbu. Máte-li jasný email (účet), ke kterému se to snažíte zaplatit, pak by to mělo fungovat.
Když se platba nedaří, je potřeba kontaktovat technickou podporu (např. Mapy vpravo dole nástroje > něco nefunguje > popsat problém a dole je povinný email).
Ten email je to nejdůležitější - s ním se přihlašujete do Mapy.com jak v mobilu, tak na webu, a k němu (tedy k účtu pod tímto emailem) se váže platba.
Pokud je problém, technický tým se může podívat, zda je nebo není úspěšná platba u daného účtu (daného emailu).
Tady na fóru se to těžko řeší.Často je problém v tom, že si lidé pletou účty, hlavně Google účet, nutný pro funkčnost mobilu s Android (často jméno@gmail.com), a účet pro Mapy.com, který obzvlášť v ČR bývá většinou na Seznamu (jméno@seznam.cz).
Ale může to být i pod jedním stejným emailem.
Nic to ale nemění na tom, že při placení je potřeba být v aplikaci Mapy.com přihlášený pod účtem pro Mapy.com, a platba pak běží pomocí účtu u Google, u nějž máte registrovanou kartu. -
@Jan-Buriánek Nu nevím, jsem jen běžný uživatel a postupuji většinou podle toho, co po mne ta krabička chce a dost často to neklapne na první pokus, tak to zkouším opakovaně. Jinak vše jsem dělal správně. V aplikaci přihlášen správným účtem v bance také. Poslal jsem tedy dotaz přímo z aplikace, tak uvidíme. Díky za Vaši zprávu.
-
@vladar.michal U svého nnicku tady máte ikonku Prémium, evidentně se vám to už podařilo.

-
@Lojza-Baryn Ano, ale musel jsem to provést na PC, přes mobil se mi to prostě protlačit nepodařilo

-
Stejný problém jako ostatní, vlastně nevím jestli mám zaplaceno či ne... zkoušel jsem několikrát... doufám,že se platba projeví jen jedinou
-
@Milan-Janoš ahoj mam to same....a porad dookola to chce prihlasit na googl...a prihlaseny tam jsem...dokola..dokola...mapy.cz fungovaly jak to preslo do googlu nefunguje nic....
-
@Bedřich-Toth Dobrý den, podařilo se Vám problém vyřešit? Premium je možné zakoupit prostřednictvím App Storu, Google Play nebo na webu.
@scott54 Máte nějaký konkrétní problém, se kterým bychom Vám mohli pomoci? Pokud ano, popište nám ho prosím co nejpodrobněji. Jak jsem psala pod jiným příspěvkem, kde jste také komentoval, Mapy.com nejsou součástí Googlu.
-
@Ewelina kdyz nejsou soucasti googlu tak proc to po me chce registraci k uctu goole....kdyz to udselam jsem tam prihlasen a zadam koupit premium off mapy...odkliknu a chce to znova prihlaseni na ucet goole...ale tam uz jsme prihlaseny dokonce to mam potvrzeny na mailu....a tak se toporad opakuje dokola...a dokola
-
@vladar.michal a jak jste to udelal??...me to nejde....normalniu cestou jen pres ucet google..a to taky nejde
-
@scott54
Pravděpodobně mícháte 2 účty.Musíte mít 2 účty, jeden u Googlu, abyste měl funkční mobil a měl tam např. GooglePlay, z něhož instalujete aplikace, např. Mapy.com. A k němu nejspíš také přiřazenou platební kartu. Typicky mívá koncovku @gmail.com.
A druhý účet musíte mít pro Mapy.com, protože Mapy.com nespadají pod Google, ale pod Seznam.cz. Typicky mívá koncovku @seznam.cz.
Každý účet je definován uživatelským jménem, což je dnes většinou email.
A k němu nějaké heslo. Každý účet musíte nejprve vytvořit, pak teprve se do něj můžete přihlašovat.
Pravděpodobně máte oba z minulosti vytvořené, protože:- přes účet u Google máte funkční mobil a můžete stahovat aplikace
- zde v diskuzi jste přihlášený přes účet u Seznamu, to moderátoři vidí
Do aplikace Mapy.com se tedy musíte přihlásit emailem, který jste zadal při registraci na Mapy.com nebo na Seznam.cz (nebo v minulosti na Mapy.cz). Pravděpodobně je to ten email, pod kterým zde v diskuzi vystupujete - protože je to účet u Seznamu, je tedy jak pro Seznam, tak pro emaily @seznam.cz a zároveň i pro Mapy.com!
Jak se přihlašujete na Mapy.com na webu v prohlížeči? Nebo sem do diskuse? Tak stejný email musíte použít pro přihlášení do aplikace Mapy.com.
Tzn. do Mapy.com se přihlásíte účtem u Seznamu, a platit to budete prostřednictvím platební metody, kterou máte v mobilu u Googlu (přes účet Google). Mapy.com pouze dostanou peníze z vaší karty, ale jinak s účtem Google nemají nic společného.
Platba se přiřadí k vašemu účtu na Seznamu, a kdekoli (v mobilu nebo na webu) se přihlásíte do Mapy.com pod tímto "seznamáckým" účtem, tak budete mít premium.
No a aby to nebylo "tak jednoduché", tak pro oba účty (Google i Seznam) může být použitý stejný email, jako přihlašovací jméno. To ale nebude Váš případ, protože nejspíš nebudete mít účet Google vázaný na email u Seznamu.
Je to složité, vím.
Řekněte si někomu známému, kdo si lépe rozumí s těmito věcmi, a dejte mu přečíst tento příspěvek. -
@Jan-Buriánek zkousel jsem to i pres seznam.cz..tam jsme registrovany..a opet me to hodil na ucet goolu kde jsem prihlaseny...a opet to opakovane chtelo prihlasit na ucet google....coz je nesmysl kdyz uz tam jsem a mam jen jeden ucet.
-
@Jan-Buriánek mama jen jeden ucet...a bohuzel me to porad hazi na ucet google...ale tam jsme prihlaseny..neres to to...stahnu si mapy jine...
-
@scott54 Až na to, že se Vám to už povedlo - máte zde korunku Premium...
-
@Jan-Buriánek Přidám jen, že do Mapy.com je možné se přihlásit také pomocí účtu Google, který už máte.
@scott54 Možná je problém právě v tom, jaký způsob přihlášení používáte.
Pokud jde o zapomenuté heslo, přikládám odkaz, přes který si ho můžete obnovit.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login