Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Prémium - jak to koupit ??

Scheduled Pinned Locked Moved Premium | Purchase
    7 Posts 3 Posters 48 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Milan JanošM Offline
      Milan Janoš Premium
      last edited by

Chci odemknout Premium .. nabízí to 7 dní k vyzkoušení - kliknu a nabízí se Předplatit - kliknu a mám zaplatit 0 Kč .. Zaplatím .. Nemám povolenou žádnou zkušební Prémium funkci na 7 dní ani Premium ...Nevím co s tím .. nějak vám to nefunguje ... Ale stále to láká Přejít na Prémium ..

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan BuriánekJ Online
        Jan Buriánek Mapsters Premium @Milan Janoš
        last edited by Jan Buriánek

@Milan-Janoš Popisujete to spravne, zaplati se 0,- Kč aby se overila platnost karty. Jakmile platba uspesne probehne, mate plne premium, kdyz to do 7dnu nezrusite, strhne se castka, a bude se to rocne opakovat, dokud to nezrusite.
        Jestli nemate premium funkce po zaplaceni, zkontrolujte prihlaseni, platba se vztahuje k uctu. Pripadne se odhlaste, ukoncete vsechny aplikace a restartujte mobil. Po startu se znovu prihlaste. Pozor, ucet pro Mapy.com mate mozna na jiny email, nez jaky mate treba na Google Play, jsou to ruzne ucty. Je potreba zaplatit pri prihlaseni do Mapy.com na ucet Mapy.com a pod min se pak prihlasovat k premium uctu. I na wenu v PC, stejny ucet pro Mapy.com

Milan JanošM 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Milan JanošM Offline
          Milan Janoš Premium @Jan Buriánek
          last edited by

@Jan-Buriánek
          Jsem přihlášen v Mapách .. Kliknu na Přejít na Premium, tam na vyzkoušení a zaplacení , tam mne to hodí do Google Play k ověření nákupu .. tam už je jiný e-mail .. mám tedy do Google Play zaregistrovat e-mail z Map, nebo v Mapách e-mail z Googlu ?

• Jan BuriánekJ Online
            Jan Buriánek Mapsters Premium @Milan Janoš
            last edited by

@Milan-Janoš
            Ani jedno. Pro Mapy.com máte nějaký email, pod kterým jste přihlášený a ke kterému chcete mít premium. Googlu se to netýká, přes něj se jen platí.

Pravděpodobně platba neproběhla, nejspíš nebylo správně dokončeno ověření požadované od banky. To může být různě "schované", může se stát, že třeba něco blokuje vyskakovací okno banky pro dokončení platby. Může být mnoho scénářů, co mobil, to originál.
            Někdo má malé částky třeba v bance pro Google Paly povolené bez potvrzování, pak se to nepotvrzuje.

Prostudujte postup zde

Milan JanošM 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • Milan JanošM Offline
              Milan Janoš Premium @Jan Buriánek
              last edited by

@Jan-Buriánek
              Už jsem to přepral - děkuji 🙂

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • EwelinaE Online
                Ewelina Mapy.com Team Premium @Milan Janoš
                last edited by

@Milan-Janoš Rozumím, že už je to vyřešené? Pokud byste přesto měli problém s nákupem, můžete zkusit zaplatit přes web – platba tam může projít rychleji díky jednoduššímu potvrzování v bance. Odkaz je zde.
                Děkujeme za podporu a zdravíme z Map!

• Jan BuriánekJ Online
                  Jan Buriánek Mapsters Premium @Ewelina
                  last edited by

@Ewelina Ano je, už má u účtu korunku :))

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • First post
                    Last post