Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Tworzenie trasy

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation
    1 Posts 1 Posters 20 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • shonatS Online
      shonat Premium
      last edited by shonat

Cześć,
      czy jest możliwość wyłączenia w aplikacji (ios) denerwującego zachowania polegającego na tym, że gdy przy wybranym punkcie wybiorę „Trasa” to automatycznie wylicza trasę od mojego położenia i wywala mi trasę np. na pół Europy? Chcę planować trasę pomiędzy punktami zapisanymi na „mojej mapie” gdzieś na południu Europy a aplikacja konsekwentnie wylicza od mojego położenia, dopiero wtedy muszę usunąć „start” i szukać innego punktu startowego (przy okazji zresztą nie widzę już punktów z „mojej mapy” bo obszar mapy to cała Europa. Domyślam się, że wyłączenie udostępnienia lokalizacji co nieco pomoże, ale wyłączanie tego w aplikacji mapowej jest pozbawione sensu. W takich google mapach po prostu czeka na moją decyzję odnośnie punktu startowego.
      Edit - i jeszcze jedna kwestia, mapy.com w przeglądarce (bez lokalizacji) po kliknięciu w punkt zapisany czekają na kolejny (start) i mogę wybrać z pozostałych punktów z „mojej mapy”. W aplikacji, po wybraniu punktu bez sensu go przybliża na cały ekran, po czym już nie ma pozostałych punktów z mapy przy planowaniu trasy. Działa zupełnie inaczej niż na www.

pozdrawiam

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • First post
        Last post