Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Navigační pohled

Scheduled Pinned Locked Moved Maps tips and tricks
    českýnavigacenavigační zobrazení
    2 Posts 2 Posters 25 Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Radek PrůšaR Offline
      Radek Průša
      last edited by Radek Průša

Při mých toulkách na kole často nemám konkrétní cíl, ale chci se podívat po okolí co mě kde zaujme. Vyhovuje mi navigační pohled na mapu, který je přehledný, cesty jsou přede mnou hezky vidět a vidím, jestli je cesta slepá nebo kam zhruba vede. Když tak mohu dvěma prsty (nebo posuvníkem vpravo) zoom out za jízdy, abych získal větší přehled.
      Do navigačního pohledu ale nelze přepnout bez cíle. Jak na to tedy?

• V mapě si dám bod pár desítek metrů před sebou na cestě.
      • Dám navigovat.
      • Po dosažení cíle navigační zobrazení stále zůstává. Bez navigace do konkrétního bodu, tedy jen požadované navigační zobrazení.

Co jsem navrhoval mapy.com na vylepšení:

• aby po chvíli zmizela tlačítka na hodnocení navigace (maximalizace zobrazené mapy)
      • aby šlo i v navigaci (navigačním pohledu) hlásit chyby v mapě. Dost by ulehčilo hlášení zarostlé cesty, zpevněné cesty, nějakého bodu zájmu atd.

Pro držení telefonu na řídítkách mohu doporučit FIXED Bikee

• je gumový, takže na řídítkách nic nevrže, nerandá
      • lehce se telefon upevňuje
      • je možné telefon sundat s gumovým držákem pouhým otočením, takže nemusím stále zdlouhavě zandavat a vyndavat telefon z držáku
      • s telefonem se dá i fotit, když jeden roh držáku uvolním pro uvolnění čočky fotoaparátu
      Martin PištoraM 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Martin PištoraM Offline
        Martin Pištora Premium @Radek Průša
        last edited by

@Radek-Průša Je tu na to námět Navigation view without a specific destination. A píše se tam, že to bude.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • First post
          Last post