Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Padani aplikace

Scheduled Pinned Locked Moved Community Support
    5 Posts 3 Posters 67 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sberiS Offline
      sberi
      last edited by

Dobry den, s velkou pravidelnosti se mi stava dost neprijemna vec.
      Iphone 14 pro max, ios 18.5 (aktualne, ale stavalo se i pred touto verzi)

Pri zapnute navigaci do cile a zapnutem displeji vse fungovalo jak ma, ale v momente kdy jsem vypnul displej a presel na widget na always on screen a opet jsem odemknul tel, se aplikace rozhodla nepokracovat v navigaci, zrusi cil a ukazuje pouze aktualni polohu.
      Ac mapy.com doporucuji kazdemu cizinci, musim aktualne pouzivat jine mapy a dost me to stve.

sberiS 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • sberiS Offline
        sberi @sberi
        last edited by

Vcera byla navigace naprosto k nicemu a neustale padala, kdyz uz vyzyvate uzivatele at pisou sve problemy na forum, bylo by dobre kdyby se tomu nekdo z mapy teamu mohle nejakym zpusobem vyjadrit nebo napriklad pomoci. Dekuji!

adminA 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • adminA Online
          admin Mapy.com Team @sberi
          last edited by

@sberi Dobry den, děkujeme za Váš příspěvek. Můžete prosím zkusit aktualizovat aplikaci? Dnes jsme vydali novou verzi. Dejte nám prosím vědět, zda to pomohlo. Pokud nevidíte změnu a chcete poradit od týmu, napište nám prosím přímo na oficiální kanál podpory – dostáváme tam více diagnostických dat, což nám pomáhá rychleji Vám pomoci. Odkaz na formulář je zde.

sberiS 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • sberiS Offline
            sberi @admin
            last edited by

@admin Dobry den, vcera jsem jeste vyzkousel aplikace preinstalovat a restartovat telefon, nicmene se problem projevuje i nadale. Ohlasil jsem problem pres Vami prilozeny odkaz. Dekuji za pomoc a snad se problem podari vyresit

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • EwelinaE Offline
              Ewelina Mapy.com Team Premium @sberi
              last edited by

@sberi Budem rádi, když nám to dáte vědět i tady – třeba to pomůže i ostatním uživatelům. Mějte se hezky!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • First post
                Last post