Nahrání aktivity ze stopaře z hodinek do aplikace
-
@Anonymous-1p jj přesně tak může za to ta poslední aktualizace hodinek
-
Zdravím, prosím to uložení probíhalo, když byl telefon aktuálně spárován s telefonem a nebo když telefon nebyl v dosahu ? díky
-
@Jakub-Faifer Uložení probíhalo, když byly hodinky spárovány s telefonem.
-
@Martin-Orava Také potvrzuji že telefon byl v dosahu a spárován - ještě doplním že navigace zpuštěná v mobilu a na povel v hodinkách ukončit se navigace v mobilu ukončí - tím chci naznačit že zpětná komunikace je u navigace O.K.
-
@Jakub-Faifer mám stejný problém Samsung Galaxy wats 7. Telefon spárován restartováno všechno, prihlášeno a nic se neuloží. Jelikož jsem si nainstaloval a zaplatil před pár dny tak mě to nikdy nezafungovalo:(. Tak než jsem našel tohle fórum, jsem byl celkem bezradný
-
Uz jsem to psal vedle. Mam ten samy problem na Xiaomi Watch 2. Jeste 28.4. fungovalo bez problemu.1.5. uz ne. Ani regulerni trackovani, ani nasledny test po neulozenem regulernim. Zarizeni sparovany, lezi vedle sebe, posledni verze obou apek (na teleonu androidi verze), hodinky napisou ulozeno, poslano do telefonu a v telefonu nic.
-
Teď jsem to zkoušel znovu. Nejprve jsem smazal data jen v appce v hodinkách, znovu přihlásil a nastavil. Spustil stopaře a chvíli chodil po dvoře a po zahradě. Po ukončení a uložení hláška "Vaše aktivita byla uložena a najdete ji v telefonu". A v telefonu nic.
Další pokus byl s vymazáním dat v mobilní appce (9.63.0) a hodinkové appce (1.2.0), vše znovu přihlášeno, nastaveno, všechna oprávnění udělena. Spušťen stopař a opět motání po dvoře a zahradě. Po uložení a ukončení zase hláška "Vaše aktivita byla uložena a najdete ji v telefonu" a v telefonu nic.
-
@David-Streichl Díky za test - koukneme se na to!
-
@Jakub-Faifer jasně. Kdyby bylo potřeba něco, dejte vědět. A vám taky díky
-
@David-Streichl Vyšla nová verze 1.2.1 ale jsem ještě nevyzkoušel zatím se mi automaticky přenesly do mobilu poslední záznamy které se dříve nepřenesly
-
@Karel-Kubík Aaa diky. Zkusim. I kdyz moc neverim tomu dodatecnymu sesynchronizovani v mym pripade, kdyz jsem promazaval data
-
@Karel-Kubík Potvrzuji. Dnes mi vyskočila notifikace na mobilu sama od sebe o synchronizaci a poslední záznam z hodinek jsem našel v aktivitách v mobilu.
-
Taky potvrzuji. Starší záznam z 3.5. (jeden z těch testovacích, co jsem psal nahoře) naskočil automaticky (ten z 1.5. nenaskočil, ale tam není divu, protože jsem mezitím mazal data z appky jak na hodinkách, tak na mobilu). Dneska jsem zkusil další a okamžitě telefon hlásil novou aktivitu.
Díky Mapáci!