WEB WASM - Nezobrazuje body trasy
-
Dobrý den, u naplánované trasy se nezobrazují řádně body začátku, průjezdů ani konce trasy. Pouze nějaké výseče ikon. Při jakékoliv úpravě trasy nelze tyto body uchopit přenést jinam, ale musí se vymazat a zadat znovu.
-
@Mirek-Houdek Pomohl by třeba obrázek jak to vypadá, verze prohlížeče ve kterém pracujete apod. Díky za doplnění.
-
@Jakub-Faifer
Zdravím, potvrzuji , že se nedá plánovat trasa. Pár bodu se štěstí, posléze již nejdou uchopit. Vše se poté ztratí a nejde s tím udělat nic než začít znovu. Koupil jsem si kvůli tomu i Premium , ale výsledek stejný. Problém trvá již minimálně týden. Zkoušeno v Google Chrome a Brave -
-
@Jan-Řezníček ten screen je v tak malém rozlišení, že chybové hlášky jsou nečitelné (šlo by poslat větší?), pomohlo by i url na trasu. Zajímala by nás také verze prohlížečů. Případně zda má vaše zařízení grafickou kartu apod. Ideálně nahlásit chybu přímo z webu, logujeme si tam diagnostické údaje. (Nástroje - Něco nefunguje - jiné) díky
-
@Jakub-Faifer
Ano screen je v malém rozlišení , protože ve velké nelze nahrát soubor větší než 2Mb, takže jsem to musel oříznout. Zkusím zaslat jen detail včetně obrázku , kde jde vidět , že nejsou propojené body na trati. I přesouvaní bodů na mapě funguje občas zvláštně ve smyslu, že body nelze ani uchopit a přesunout. Ano, v počítači mám grafickou kartu. Zasílám odkaz na link , ovšem trať se na něm možná nezobrazí. https://mapy.com/cs/zakladni?planovani-trasy&rc=9gtSxxXdjX9giedexP9gcHqjOu9gV4fa8B1OLbuphN4xXOCa9gYbrxXGAIN0N0N0N0hT-3wL&rs=ward&rs=muni&rs=muni&rs=muni&rs=ward&rs=muni&rs=muni&rs=muni&rs=muni&rs=coor&ri=10026&ri=4275&ri=4257&ri=4271&ri=5975&ri=3584&ri=3618&ri=3618&ri=3618&ri=&mrp=%7B%22c%22%3A122%2C%22dt%22%3A%22%22%2C%22d%22%3Atrue%7D&xc=%5B%5D&rut=1&rbf=alf&x=14.3475309&y=50.0280060&z=13.775

Verze Google Chrome : Verze 154.0.8037.99 (Oficiální sestavení) (64bitový)
Verze Brave: Brave 1.97.56 (Oficiální sestavení) (64bitový ) -
@Jan-Řezníček
Body 7,8,9 z ukázkové URL máte na stejném místě (nebo hodně blízko u sebe) proto nelze trasu naplánovat
Když dva z těchto bodů odstraníte trasa se naplánuje.
To stejně je vidět i na předchozím screenu že je tam jedem bod 2x.Myslím že to je jak už jsem psal u jiného příspěvku s tím skrýváním bodů při oddálení.
Uživatel si myslí že tam bod nemá (protože je skrytý) a přidá ho znovu a trasa pak nejde naplánovat
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login