Kombinované plánování trasy
-
Prosím jde nebo půjde (vím, že kdysi to šlo) kombinovat při plánování kolo, pěšky, auto....ideálně to kolo ještě silnice nebo horák. Jak se to nyní případně dělá, nějak na to nemohu přijít. Jsem si i ochoten si koupit jen kvůli tomu premium verzi. Děkuji Rous
-
Není to ani v premium verzi.
-
@Jan-Buriánek tak třeba mi někdo z kompetentních odpoví zda se to zase někdy vrátí
-
@Jiří-Rous V minulosti, ked som este pouzival tuto navigaciu aj v aute, chcel som jednu uplne jednoduchu volbu - jeden checkbox, ktory by pre navigaciu v rezime AUTO povolil pouzitie nespevnenych ciest. Vyvojari odpovedali, ze to je proti ich filozofii. A tak som kvoli tupej navigacii natocil 40 km navyse, ked appka vypocitala cestu tak, ze koncovy bod bol sice na asfaltke dost blizko od zamyslaneho ciela, iba cca 100 metrov, ale na druhej strane rieky
Ano, urobil som chybu, ze som si vypocitanu trasu pred jazdou nepozrel. A ked som zistil, ze na dlhsich trasach appka prestane davat hlasove povely a okrem toho zhodi komunikaciu s telefonom tak, ze telefonujuci mna pocuje, ale ja jeho nie a pomoze az restart Android Auta v telefone, prestal som appku pouzivat v aute. A odvtedy, co vzniklo Premium clenstvo ju nepouzivam uz vobec. Je nehorazne, ze za vec nefungujucu minimalne od septembra 2022 chcu peniaze bez toho, aby tu vadu opravili.