WEB WASM - Zobrazení vyhledaného místa jako červený čtverec + červený pruh
-
Dobrý den,
posledních pár dní se mi při vyhledání nějakého místa/adresy místo ikony a nápisu objevuje tohle - viz přiložený obr.
Mám placenou verzi, počítač s Win 8.1, zkoušeno v prohlížečích Firefox 115.34 a Google Chrome se stejným výsledkem.
Pokud je to změna, tak za mě rozhodně k horšímu.
-
Mrkněte sem, třeba vám to pomůže...
-
@Standa-Komínek
Díky, pomohlo to. Doufám, že ne dočasně. -
@Petr-Švarc Chyba je způsobena velmi starým prohlížečem - aktuální verze jsou nad verzi 150.. doporučujeme aktualizovat.
-
@Jakub-Faifer Bohužel na mém hw a OS mám nejnovější možný Firefox i Chrome. Musel bych kvůli mapy.com upgradovat operační systém i počítač.
Takže zřejmě budu hledat fungující alternativu map. Škoda. -
@Jakub-Faifer Tak jako fungující alternativu jsem zjistil Locus Map. Mám už nějakou dobu jejich placenou verzi kvůli importu a navigaci podle získaných GPX, což mapy.com také neumí.
Programátoři Locus Map zvládli zobrazování vektorových map včetně všech popisků i na "velmi starém prohlížeči" zcela bez problémů.
Takže pravděpodobně neprodloužím předplatné mapy.com. -
@Petr-Švarc Budeme se zase těšit v budoucnu na příští setkání...
-
U mne se detaily k místu zobrazují se šrafováním. Vše bych měl mít aktualizované, Win11, prohlížeč Firefox.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login