Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Vrtící se mapa

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation
    11 Posts 2 Posters 127 Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Vladimír SladkýV Offline
      Vladimír Sladký Premium
      last edited by

Anebo by se mi mnohem víc líbilo tak, kdyby se celá trasa dala naplánovat jenom pro silniční kolo, které zatím vybírá ty trasy úplně nejlépe, ale neprotestovalo by to tak, jak je to bohužel teď, že když dám úmyslně nějaký bod třeba na lesní cestu, takže to tam vůbec nepustí, ale jen by ten úsek byl v navigaci vidět jinou barvou, aby se podle toho dalo na první pohled poznat, že to není cesta tak úplně kvalitní pro silniční kolo a líbilo by se mi to tak mnohem víc, než jaké je teď to nové plánování pro gravela, které bohužel i při opravdu nepříjemně hodně průjezdních bodech není schopné pochopit kudy chci jet a pořád vymýšlí úplně nesmyslné zajížďky ☹️

Vladimír SladkýV 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        Vladimír Sladký Premium @Vladimír Sladký
        last edited by

Bohužel jsem nezjistil, jak sem vložit obrázek, když teď nemám možnost ukládat na FTP, abych mohl využít odkaz a ta možnost upravovat vlastní příspěvky až po 600s je taky pěkně debilní a na to opravdu nemám čas a ani náladu ☹️

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jan BuriánekJ Offline
          Jan Buriánek Mapsters Premium @Vladimír Sladký
          last edited by

@Vladimír-Sladký
          Nahrát obrázek - taky jsem to chvíli hledal, je to až ta poslední ikona...
          obrázek.png

Vladimír SladkýV 2 Replies Last reply Reply Quote 0
            Vladimír Sladký Premium @Jan Buriánek
            last edited by

@Jan-Buriánek said in Vrtící se mapa:

@Vladimír-Sladký
            Nahrát obrázek - taky jsem to chvíli hledal, je to až ta poslední ikona...
            obrázek.png

Děkuju, já teď ale bohužel můžu psát jenom z mobilu a tady je těch ikon vidět jenom 9 a poslední z nich je otazník, tak ještě budu muset zjistit jestli ta stránka nepůjde zobrazit jako v PC aby tam ty ikony byly vidět všechny.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              last edited by

@Jan-Buriánek Tak v rozvržení pro PC už vidím ty ikony konečně všechny, ale je to všechno tak malé že to i s brýlemi na čtení sotva přečtu a píše se sem tak tedy opravdu hodně špatně ☹️

Jan BuriánekJ Vladimír SladkýV 2 Replies Last reply Reply Quote 0
              • Jan BuriánekJ Offline
                last edited by Jan Buriánek

@Vladimír-Sladký Nepomohlo by dát mobil naležato? Často to pomůže, že se tam vejde více věcí na řádku.

Edit: pomohlo, zkusil jsem to a všechny ikony se tam vejdou.

last edited by

@Vladimír-Sladký Screenshot_20250408-181452.png

last edited by

@Jan-Buriánek Děkuju, v nouzi to použít jde, tak jenom doufám že zatím ale raději další obrázky nebudu potřebovat posílat, ale teď kvůli tomu časovému omezení už bohužel nemám čas čekat až půjde editovat komentář k tomu obrázku, takže už ho tedy budu muset napsat zvlášť ...

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • Jan BuriánekJ Offline
                      last edited by

@Vladimír-Sladký Asi bude nejlepší, když si založíte nové vlákno, tady jsme se dostali úplně jinam...
                      Ale k té editaci: jaké časové omezení? Já u svého příspěvku kliknu na tři tečky a normálně je tam hned první položka "upravit". Bez omezení.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        last edited by

@Vladimír-Sladký Na obrázku je vidět kolik se někde musí dát průjezdních bodů aby to nastavení gravel místo té hlavní silnice nepoužívalo úplně nesmyslně všechny ty okolní cesty a stejně se to i tak nepodařilo úplně a pořád to některé ty nesmyslné zajížďky vnucuje, takže bych tedy uvítal abych raději mohl nastavit navigaci normálně pro to silniční kolo, ale aby mi to tak nebránilo jet i po nějaké té polní cestě pokud tam ty průjezdní body úmyslně vložím a popřípadě aby ta část trasy byla vidět i v jiné barvě aby se z toho dalo na první pohled poznat že ta cesta není tak úplně kvalitní a tedy vhodná pro to natavené silniční kolo, ale ta barva samozřejmě není nutná a jde mi jenom o to, aby mně to i s tím nastavením navigace pro silniční kolo i na ty polní cesty normálně pustilo a ne jako je to teď že když tam vjedu, tak se celá mapa začne vrtět kolem dokola a když ji nezastavím aby přestala sledovat GPS, tak z toho nepoznám ani kterým směrem jedu a natož kudy mám jet k těm dalším průjezdním bodům na té polní cestě.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • First post
                          Last post