Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Vzhled příspěvků na tomto fóru

Scheduled Pinned Locked Moved Ideas for new features
    2 Posts 2 Posters 36 Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jan BuriánekJ Offline
      Jan Buriánek Mapsters Premium
      last edited by

Ahoj všem. Přijde mi, že rozvržení prvků na tomto fóru není dobré. Není na první pohled jasné, ke kterému příspěvku se vztahují tlačítka a ikony.

Na obrázku 1 (sken obrazovky) je navíc vidět, že zrovna k poslednímu příspěvku jsou ikony schovány dole mimo obraz (kouká jen kousek barvy tlačítka). Svádí to k použití tlačítek patřících předchozímu příspěvku.

Chci-li kliknout třeba jen palec nahoru, není na první pohled jasné, kterému příspěvku to vlastně dávám.

Přikládám pár vzhledů, jak by to třeba mohlo vypadat. Úplně by stačily tenké oddělovací linie. Nebo přesunout menu nahoru, a i tak ty linie přidat (poslední obrázek).

Text "před X dny" by mohl být v jiném pořadí, tři tečky na konci, to už jsem nepřesouval, dělal jsem to jen pro ukázky v 3D malování...

aktuální vzhled:
      vzhled 1.png

přidané linie:
      vzhled 2.png

menu přesunuté nahoru:
      vzhled 3.png

menu přesunuté nahoru + linie:
      vzhled 4.png

Matic K.M 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • Matic K.M Offline
        Matic K. Premium @Jan Buriánek
        last edited by

@Jan-Buriánek Good suggestions, I agree. Also, I think this new forum is too fragmented. Too many subforums in my opinion. It would be better if they somehow put more categories under one subforum.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • First post
          Last post