Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Kompletna nieprzydatność aplikacji

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation | Plánování a Navigace
    1 Posts 1 Posters 11 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Alex BellA Offline
      Alex Bell
      last edited by

Początkowo stworzyli Państwo prostą, genialną nawigację, wiernie odzwierciedlającą warunki terenowe oraz sytuację na drogach. Z czasem do aplikacji dokładane były kolejne, często zbędne, moduły. Niestety, obecnie nawigacja staje się aplikacją dysfunkcyjną i nieprzydatną.
      W okolicach miasta Oświęcim (ulica Smugowa i okolice) trzy razy jeździłem w koło, wprowadzony w błąd przez Państwa nawigację. Komunikaty głosowe często są niespójne z wyświetlaną trasą. Nawigacja pokazuje jedno, głos kieruje zupełnie inaczej. Czasem otrzymuje się komunikaty o skręcie, kiedy droga biegnie prosto i nawet nie ma fizycznej możliwości opuszczenia trasy. Komunikaty głosowe to tragedia. Jedyne wytłumaczenie, jakie przychodzi mi na myśl to analfabetyzm wtórny. Kiedyś wysyłałem do Państwa informacje o błędnych komunikatach w języku polskim i zostało to naprawione. Teraz znów zmuszony jestem słuchać " jedź trzy kilometrów".
      W języku polskim nie występuje taka forma.
      Dodatkowo, żądanie płatności za taki bubel, jest po prostu, nietaktem.
      Niestety, obawiam się, że będę zmuszony zakupić pełnoprawny produkt innej firmy, a z Państwa aplikacji zrezygnować.
      Szkoda. Dużo nie znaczy dobrze.

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
      • First post
        Last post
      Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
      NodeBB & contributors, OSM & contributors
      Terms of Use   Privacy Policy