chyba gpx export
-
Zdravím.
Potřeboval bych poradit s exportem tras do gpx. Web mi gpx vyexportuje, ale po importu do avomap, trailreplay a dalších je výsledná trasa od konce a ještě s tím, že přímkou skočí z cíle na start etapy, tu následně ve správnym směru odjede a další přímkou skočí do cíle dalšího dne a tak furt uzlíkama dokola, až se dostane na start. Exportuju složku, mám natrasováno den po dni. Vloni mi pomohl export z aplikace v telefonu, tam odsud bylo gpx v pořádku. Akorát v aplikaci teď nejde exportovat vůbec. Apka to pár vteřin zkouší a pak spadne. Nějaká jiná cesta, kudy jsem ještě nešel? Díky. -
Doplňující dotaz - co znamená "mám natrasováno" - to jsou záznamy stopařem nebo plány?
Při exportu složky jsou různé možnosti, nepoužil jste "sloučit navazující linie"?
Mě export složky normálně chodí, vše do jednoho souboru, každá stopa je v tom souboru jako jedna <trk> stopa.
Zkuste výsledný export nahrát na gpxmapy.cz, tam detailně uvidíte, kolik se vlastně ze souboru načte stop. -
@Jan-Buriánek Díky za ale fakt svižnou odpoveď.
Plány. Byl jsem teď přes 3 měsíce na cestách a po večerech jsem si trackoval, co jsem ujel. "Sloučit navazující linie" jsem nepoužil. Každopádně teď jsem to zkusil a výsledek je stejný.
Takhle to vypadá. Necelé poslední 4 dny. Začínal jsem na severu Finska. -
gpxmapy.cz
stop je stejně, jako dní, to je v pořádku, ale řazení je obráceně. export po obrácení řazení přímo ve složce na mapy.com bez efektu
-
Něco mi uniká. Každopádně myslím, že Mapy neřadí export podle seřazení položek.
Pokud to pomůže, tak po importu na gpxmapy.cz si vyberte stopy v pořadí (Shift+klik na stopě) a když to dáte exportovat, tak stopy budou v souboru ve vybraném pořadí.
Ten program, ve kterém to otevíráte, možná stopy spojí jako jednu, a budou-li ve špatném pořadí, pak to takto bude vypadat.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login