Apple watch + stopař po chvíli přestane trackovat
-
Dobrý den,
V tuto chvíli nevím jestli to je bug nebo špatné nastavení, ale při používání stopaře na apple watch ultra 3, se během 1 trackování stopař několikrát zavře a přestane trackovat. Musím stále hlídat jestli stopař běží. V mapách pak mám samozřejmě místo natrackované stopy rovnou čáru z posledního místa na místo znovuspuštění aplikace. Zkoušel jsem různá nastavení podle toho co jsem našel na internetu a je to vždy stejné.
Setkal jste se někdo se stejným problémem?
-
@Radek-Bohac Dobrý den, podívejte se prosím tady: https://help.mapy.com/cs/faq/aplikace/#android-stopar/ do části „Záznam stopaře nekopíruje moji reálnou polohu“. Pak se prosím podívejte, zda nemáte na Apple Watch zapnutý nějaký režim úspory baterie.
-
@Ewelina Děkuji za zprávu. Mám povolené polohové služby u mapy.cz trvale. Žádmý omezený režim baterie. Nastavené mám návrat hodinek k ciferníku po 1hod. Přesto, i když mám stopaře zapnutého, tak "spadne" kolikrát i dříve než po 1 hod. I tak, neměla by aplikace bežet a stopovat na pozadí?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login