Uložené body se ne vždy tváří jako uložené při kliknutí na ně
-
Zdá se mi, že informace o navštívení a uložení bodů ve vlastní složce se nechová konzistentně.
Mám složku, kam si ukládám rozhledny, které jsem navštívil. Zde například Rozhledna Rašovka u Liberce. Když na rozhlednu kliknu přímo v mapě, zobrazí se podrobnosti o místě, ale není tam informace o tom, že ji mám uloženou ve složce "Rozhlédni se člověče" ani informace "Navštívené".

Pokud si ovšem tu samou rozhlednu zobrazím ve složce bodů a kliknu na ni odtud, informace o uložení tam je včetně informace "Navštíveno".

Zároveň by bylo fajn, kdyby ikonka Uložit byla už jinak zbarvená v případě, že je bod uložen v nějaké mapě. Třeba vyplněná barvou, ne jen obrys.
Výše uvedená chyba se děje náhodně u různých bodů. Některé body se zobrazují stejně ať kliknu z mapy nebo ze seznamu bodů. Některé ale naopak stále nefungují dobře. Když dám uložit znova, stejný bod je potom ve složce duplikátní. Pokud už jednou v té složce je, nemělo by jít jej tam uložit znova. Nedává logický smysl ukládat stejný bod 2x. Je v tom pak chaos.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login