jak navigovat vytvořenou trasu v protisměru?
-
Dobrý den, používám mapy.com již mnoho let a je to úžasná aplikace - na kole, pěší turistice a dokonce i v autě.
Vytvářím pro naši cykloskupinu lineární i kruhové trasy a přepošlu si je nejčastěji t.č. QRkódem na svůj mobil, který mám na kole a aplikaci mám otevřenou celý den (nabíjím z e-bike Boschsystému kabelem z baterie kola).
Občas bych potřeboval na poslední chvíli jednoduchým způsobem obrátit směr navigování do protisměru - skupina se rozhodne jet trasu na poslední chvíli obráceně.
Prosím můžete mi poradit jak to mám jednoduchým způsobem udělat?
Za vaši radu předem děkuji a jsem s pozdravem M.Cvejn, Rychnov n.Kn. -
Když otevřete trasu na mobilu, tak poslední položka v menu pod soupisem průjezdních bodů je zeleně text "Přidat zastávku" a vedle něj jsou malé zelené šipečky - ty otáčí trasu.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login