Absence přepínání druhu mapy
-
Dobrý den,
můžete nám prosím popsat, co se při pokusu o přepnutí mapy stane? Případně nám prosím zašlete snímek obrazovky, na kterém bude problém vidět.
-
Dobrý den,
po kliknutí na druh mapy, se prostě mapa nepřepne a z volby mapy skočí zpět na mapy a nic se nestane.
-
Kliknete na ikonu vrstev a otevře se dole přes půl obrazovky okno , v němž je nahoře 5 ikon s různými podklady. Pak kliknete na ikonu jiného podkladu, než aktuálně máte (třeba máte turistickou a kliknete na leteckou), okno se zavře a mapa se nepřepne. Je to tak?
Přeinstalujte aplikaci.
-
@Jan-Buriánek Mám cca 14 dní stejný problém na CarPlay s app. 26.8.0 - většinou se zobrazí dopravní mapa a nejde přepnout na žádný jiný typ; někdy se navigace náhodně spustí v Outdoor, pak přepnutí na dopravní mapu JEDNOU funguje, ale další změnu nelze udělat.
-
@Petr-Talaš Dobrý den,
pokud jde o CarPlay, nastavte si prosím požadovaný typ mapy ještě před připojením telefonu k infotainmentu vozidla. CarPlay má bohužel určitá omezení.
Posíláme odkaz do naší nápovědy, kde jsme vše podrobně popsali: -
@Ewelina To je nějaká novinka v CarPlay? Ještě před cca dvěma týdny jsem mezi typy mapy přepínal rutinně. Navíc Vámi doporučovaný postup nefunguje - na mobilu mám defaultně nastavenou outdoor, přesto se nyní navigace zapne v 90 % (ale ne vždy) v traffic módu.
BTW popisované chování/limity v nápovedě popsány nejsou.
-
@Petr-Talaš Mapu pro navigaci si můžete nastavit v Nastavení → Navigace → Auto → Výchozí mapa při jízdě autem.
-
@Ewelina To všechno mám nastavené, smyslem mého sdělení je, že typ mapy nejde přepínat během navigace a že ještě před dvěma týdny to šlo.
-
@Petr-Talaš Ano byla tam chybka jak Android tak iOS, stačí aktualizovat na nejnovější verzi aplikace, již je opraveno.
-
@Jakub-Faifer Teď jsem to vyzkoušel na verzi 26.8.0 a chyba je pořád přítomná. A to i když úplně shodím aplikaci, i když změním vrstvu v mobilu před začátkem navigace, tak na CarPlay zůstává pořád jen dopravní vrstva.
Při testu jsem na CarPlay prokliknul všechny možné vrstvy a poslední z nich byla Winter; beze změny na Carplay. Když jsem ale doma zapnul mapy na mobilu, tak tam ta Winter vrstva byla zapnutá. Nějak to nereaguje jen na tom CarPlay.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login