Offline mapy po uplynutí předplatného PREMIUM
-
Dobrý den,
mám na Androidu 15 appku Mapy.cz ještě z r. 2024, před zavedením placené verse PREMIUM, a hodně v té době stažených offline map. Vzhledem k neaktuálnosti některých podkladů uvažuji o přechodu na PREMIUM, ale nikde jsem nenašel detailní odpověď na to, zda se mi po uplynutí toho ročního předplatného smažou v zařízení všechny stažené offline mapy, kromě zvolené výchozí země, nebo zda tam zůstane všechno (a bude se aktualisovat jen ta jedna zvolená země)? A bude mě to otravovat výzvami k zaplacení předplatného na další období? (nechci) -
@tss Po skončení předplatného jakmile budete chtít aktualizovat offline mapy budete muset určit jednu mapu která se vám aktualizuje, ostatní se smažou
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login