Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Stopař ❗

Scheduled Pinned Locked Moved Tracker | Stopař
    9 Posts 4 Posters 47 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jiří HlídekJ Offline
      Jiří Hlídek
      last edited by

Používal jsem často stopaře a viděl jsem kterou ulicí právě procházím a nyní : asi jsem letadlo, jenom rovná čára ani vzdálenost neodpovídá, takže k ničemu ❗

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan BuriánekJ Online
        Jan Buriánek Mapsters Premium
        last edited by

A co se změnilo? Máte modrý bod polohy? Když se pohybuje bod polohy, zelená stopa stopaře se nekreslí? Nebo vznikají přímé úseky při zhasnutém mobilu někde v kapse?
        Jaký systém používáte?
        Koukněte třeba sem - je to ono?

Jiří HlídekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jiří HlídekJ Offline
          Jiří Hlídek @Jan Buriánek
          last edited by

@Jan-Buriánek změnilo se to že dřív byla zelená čára zaznamenána všemi ulicemi co jsem prošel a teď je jenom rovná čára tam a rovná čára zpět.

• Jan BuriánekJ Online
            last edited by Jan Buriánek

No zrovna pár minut po vašem dotazu přišel vlastně stejný ve Francouštině... Tak jsem trochu znejistěl a šel to zkusit. Mě stopař funguje. Mám android.

Jaký máte systém? Máte aktuální verzi aplikace?

Pokud je to ojedinělý případ, většinou to vyřeší přeinstalování aplikace.

Jiří HlídekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Jiří HlídekJ Offline
              last edited by

@Jan-Buriánek mám také android a už jsem zkusil aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat a stále nefunguje

• Jan BuriánekJ Online
                last edited by

Hm. Nějaký problém tam možná opravdu bude, ten můj zkušební záznam mi taky přišel ne úplně OK, záznam nezačal v místě startu (začátku pohybu) ale až o kus dál, jako by to vynechalo první úsek. A světlemodrý průhledný kruh ukazující přibližný rozsah přesnosti kolem bodu, tak mi bliká - chvíli je a chvíli není, v intervalu něco pod 1sec.

Z týmu mapy to zde sledují, musíme vyčkat na další reakce.

Jiří HlídekJ Standa KomínekS 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                • Jiří HlídekJ Offline
                  last edited by

@Jan-Buriánek Tak to vypadá že mám asi vše nastavené správně akorát mě mrzí že hlavně přes léto to nejvíc využívám.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • Standa KomínekS Offline
                    Standa Komínek Map Genius Premium Local expert Master trip planner @Jan Buriánek
                    last edited by Standa Komínek

@Jan-Buriánek V pátek jsem měl se Stopařem také problém, ale tam to přičítám špatně udávané poloze (důvod netuším). Když jsem cca po hodině cesty na kole otevřel Stopaře, byla udávaná poloha úplně někde jinde, dokonce kus opačným směrem od místa startu, než kde jsem se aktuálně nacházel a kde jsem poslední dobou vůbec nebyl... Byla tam zřejmě celou dobu, protože zaznamenáno bylo jen pár metrů.

Pomohl restart telefonu. V sobotu pak při pěší aktivitě vše v pohodě. A předtím ve čtvrtek 60km záznam na kole také naprosto v pohodě (zmiňoval jsem zde). Mezi těmito záznamy jsem v žádném nastavení (aplikace, telefonu, spořiče baterky) nic neměnil...

@Jiří-Hlídek Zkuste ten restart telefonu.

Jakub FaiferJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • Jakub FaiferJ Offline
                      Jakub Faifer Mapy.com Team Premium @Standa Komínek
                      last edited by

@Standa-Komínek aktuálně neevidujeme žádné nestandardní chování. Změnu může přinést update android systému, změna nastavení spořiče baterie, GPS, omezení běhu aplikace na pozadí apod.

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                      • First post
                        Last post
                      Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
                      NodeBB & contributors, OSM & contributors
                      Terms of Use   Privacy Policy