Aplikace zamrzne při pokusu napsat jiný start trasy
-
Postup:
Vyhledám např. Karlovy Vary
Dám vlevo dole Trasa - nalezne se trasa se startem v Moje poloha
Rozbalím šipkou nahoru, abych viděl start a cíl
Klepnu na Moje poloha
Objeví se poslední lokace a klávesnice
V tu chvíli aplikace zamrzá a je třeba ji násilně ukončit.
Vyzkoušeno i s jinou klávesnicí.Verze 26.7.2
Nevím, kam se podělo hlášení problémů, tak snad si to tady přečte i někdo, kdo s tím může něco dělat.
-
Hezký den, mohu Vás poprosit o zaslání problému přímo z aplikace Mapy.com?
Menu - Problémy a připomínky - Problém s aplikací - JinéK hlášení se nám připojí i data, která nám pomohou odhalit, kde může být chyba.
-
@Vlasta-Hodanová Dobrý den, mám stejný problém, jakmile chci upravit jakýkoliv detail naplánované trasy, změnit bod, přidat bod atd, aplikace zamrzne. Trvá to asi týden, před tím fungovalo vše bez problémů. Několikrát jsem appku odinstalovala a naistalovala zpátky, ale bez zlepšení. Mám iphone xs, ios 18.7.9.
-
@Lenka-Schimmerova Zatím to vypadá, že společný jmenovatel je starší iOS - verze 18.8.1, 18.7.9
-
@Jakub-Faifer aj sa s tym bude niečo robiť aby to fungovalo aj na staršich IOS verziách ?
-
@Martin-Červeňanský Ano, podíváme se na to, co se tam děje..
-
@Vlasta-Hodanová
No právě hlášení poslat nemůžu, když je aplikace zamrzlá.
A ano, mám iOS 18.7.8 a rád bych se iOS 26 ještě pár let (co bude hardwarově fungovat mé 13 Mini) vyhnul. SE 1. gen s iOS 15 jsem měl až do loňska.
-
@Jakub-Faifer po aktualizaci aplikace funguje

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login