Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Plánování trasy - problém s výběrem bodů trasy, pokud chci jít stejnou cestou

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation | Plánování a Navigace
    2 Posts 2 Posters 72 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Kačík ŽlutáK Offline
      Kačík Žlutá Premium
      last edited by

Dobrý den,
      posledních pár dní mám problém s plánováním okružních tras, když chci nějaký úsek jít dvakrát.

Dejme tomu, že chci dvakrát obejít rybník. Vyberu si 1. bod (začátek trasy), vyberu si 2. bod na protilehlé straně rybníka a 3. bod si dám někde těsně před 1. bod a pak chci jít znovu kolem rybníka. Ale když si chci vytvořit 4. bod někde na již naplánované trase (první okruh kolem rybníka), tak mi to nevytvoří 4. bod a nepřidá to další vzdálenost, ale vytvoří mi to nový 2. bod, jako kdybych si chtěla nastavit průchozí bod na začátku trasy mezi 1. a 2. bodem.

Tohle dříve nedělalo.

Je to o nějakém nastavení?

Když vytvářím 4. bod trasy, tak chci, aby byl za 3. bodem. Ne aby se z něj udělal 2. bod protože je to na stejné trase.

Díky za rady.

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @Kačík Žlutá
        last edited by

@Kačík-Žlutá Dobrý den, děkuji za nahlášení. Podařilo se mi toto chování zopakovat při plánování na webu (v mobilní aplikaci by to mělo fungovat správně). Příklad trasy: https://mapy.com/s/fofafeguje.

Ověříme to ještě s kolegy. Díky za upozornění! 😊

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
        • First post
          Last post
        Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
        NodeBB & contributors, OSM & contributors
        Terms of Use   Privacy Policy