Expedice Bushman při spuštěné navigaci
-
Přihlásil jsem se do soutěže Expedice Bushman.
Chtěl jsem jednotlivé body sbírat při mých vyjížďkách na kole. Nejprve si sestavím plán trasy, kde jsou jednotlivé body vyznačeny žlutou nálepkou. . Když je plán trasy hotov a uložen, jsou body B zřetelně viditelné. Nicméně, jakmile zadám “Navigovat,” tak žluté nálepky Bushman zmizí a nevím, kde bych je měl hledat a v průběhu jízdy aktivovat!?
Takto jsem již propásl mnoho bodů, kolem kterých jsem jel. -
@Gustav-Peterka Během navigace se tyto ikony bohužel nezobrazují. Na FB mi na podobný požadavek bylo odpovězeno, že ho předají kolegům, tak uvidíme

Nicméně, pro navigaci na kole se nabízí řešení - naplánovanou trasu si uložte jako gpx a pak ho načtěte. Celá trasa bude zobrazena červeně a body "B" budou viditelné. Akorát se budete muset orientovat jen podle zobrazené trasy a modrého bodu polohy, bez navigačních pokynů...
-
@Gustav-Peterka Dobrý den,
ano, je to vlastnost aplikace. Body jsou vidět při plánování trasy a na mapě, ale během navigace je nezobrazujeme. Při navigaci záměrně omezujeme množství informací na obrazovce jen na ty, které jsou pro samotnou navigaci důležité. S body by navíc během navigace stejně nebylo možné nijak pracovat. -
@Ewelina A varianta zobrazení těchto bodů např. jen při turistické vrstvě mapy? Většina řidičů stejně při navigaci používá dopravní mapu a navíc zobrazení těchto bodů by přeci mohlo být také nastavitelné. Pak by si je opravdu zobrazil jen ten, kdo by o to měl zájem... A když by k některému bodu dorazil, tak navigaci přeruší (také často poptávaná funkce "pauza v navigaci"
), bod "sebere" a pak může zase s navigací pokračovat dál. Nejde mi ani tak o sběr bodů jako takových, ale spíš o to, že tyto body jsou vždycky nějaká zajímavost, o které by člověk třeba jinak ani nevěděl... 
-
@Standa-Komínek Děkujeme za podnět. Do konce této soutěže už se změnu nejspíš nepodaří zapracovat, ale váš návrh jsme předali kolegům jako inspiraci pro případné podobné akce v budoucnu.

-
@Ewelina děkuji všem za odpovědi. Vyřešil jsem sbírání bodů tak, že jsem se o tuto soutěž úplně přestal zajímat. A

️
-
@Ewelina Tomu rozumím, soutěž za chvíli končí, tak nemá smysl dělat nějaké zásadní úpravy a ztrácet tím čas.
Každopádně díky za zvážení podnětu do budoucna
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login