uwaga
-
Witam.
Jestem użytkownikiem Waszej mapy w wersji premium. Bardzo mi się ona podoba i także moim bliskim.
Jednak zauważyłem, że gdy np. mam skręcić w prawo wedle wytyczonej ścieżki a skręcę w lewo to nie mam informacji aby zawrócić a jedynie dostanie sygnał skręć w prawo po 200 metrach , potem po 300 zm czyli wtedy dopiero orientuje się iż jadę w złym kierunku.
W mapach Google od razu jest nakaz zawracania lub nowa trasa sie pojawia.
Tak dzisiaj miałem w Polsce w okolicach Srebrnej Góry koło Nowej Rudy na Dolnym Śląsku.
Przepraszam że pisze po polsku; mam nadzieję że zostanie to przez Was przetłumaczone
Pozdrawiam
Jerzy Sołtyszczak -
@Jerzy-Sołtyszczak Tak, dziękujemy. W jednej z kolejnych wersji aplikacji powinno pojawić się lepsze rozwiązanie takich sytuacji. Gdy zjedziesz z trasy, nowo wyznaczona trasa powinna najpierw zawrócić Cię z powrotem na właściwy kierunek.
-
E Ewelina moved this topic from Welcome! Vítejte! Cześć! Hallo
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login