Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Pri plánovaní turistickej trasy mi trasa nejde po turistických chodníkoch.

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation | Plánování a Navigace
    7 Posts 5 Posters 75 Views 5 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Mária FoltánováM Offline
      Mária Foltánová Premium
      last edited by

Dnes som narazila na zvláštny problém. Pri plánovaní trasy určenej na turistiku mi trasy idú mimo turistickú trasu. V minulosti som žiaden problém nemala, na obrázku je staršia trasa, ktorú som teraz otvorila, aby som si overila či problém nie je iba pre jeden štát. Bohužiaľ, to mám všade a všetky moje trasy sú teraz rozbité. Má niekto podobný problém? diky

94c61ccf-0aff-4f74-bab2-80d6fb4c6921-image.jpeg

Milan KúdolaM Jan KuchařJ EwelinaE 3 Replies Last reply Reply Quote 2
      • Milan KúdolaM Offline
        Milan Kúdola Premium @Mária Foltánová
        last edited by

@Mária-Foltánová mne to začalo robiť tiež

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • Jan KuchařJ Online
          Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner Premium @Mária Foltánová
          last edited by

@Mária-Foltánová
          Při ukládání naplánované trasy se uloží pouze body Start, Cíl případně Průjezdní body pokud jsou použity a nastavení navigace. Neukládá se průběh trasy jako takový. Takže je běžné že na webu naplánujete trasu a když jí pak otevřete v aplikaci může vést jinudy protože se třeba použijí offline mapy, nebo nejsou dostupné online informace a uzavírkách. V průběhu doby se také mění algoritmy pro vyhledávání trasy. Je ale samozřejmě možné že k nějaké chybě došlo

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Jan KuchařJ Jan Kuchař referenced this topic
          • Šimon KavanŠ Offline
            Šimon Kavan Premium
            last edited by

Dnes jsem na to také narazil. Dřív jsem nic takového neviděl. Mám naplánovaný trek a najednou se ta trasa téměř snaží vyhnout turistické stezce. Musím přidat mnohem více bodů, abych trasu vrátil tak, jak byla předtím. Jinak tuto trasu mám naplánovanou delší dobu a prohlížel jsem ji víckrát a předtím podobný problém nenastal.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • EwelinaE Offline
              Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @Mária Foltánová
              last edited by Ewelina

@Mária-Foltánová @milan-kúdola @šimon-kavan @jan-kuchař
              Dobrý den, děkujeme za upozornění. Prověříme to v týmu, opravdu to vypadá, že tam něco není v pořádku.

Milan KúdolaM EwelinaE 2 Replies Last reply Reply Quote 3
              • Milan KúdolaM Offline
                Milan Kúdola Premium @Ewelina
                last edited by

@Ewelina úplne odmieta značkové trasy musel by som pridávať pozície pomaly každý km ,tým pádom mám problém so vzdialenosti prevýšením na ceste snp

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • EwelinaE Offline
                  Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @Ewelina
                  last edited by

@Mária-Foltánová @milan-kúdola @šimon-kavan @jan-kuchař
                  Dobrý den, chybu jsme opravili. Moc děkujeme za upozornění a omlouváme se za komplikace.

1 Reply Last reply Reply Quote 3

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                  • First post
                    Last post
                  Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
                  NodeBB & contributors, OSM & contributors
                  Terms of Use   Privacy Policy