Pri plánovaní turistickej trasy mi trasa nejde po turistických chodníkoch.
-
Dnes som narazila na zvláštny problém. Pri plánovaní trasy určenej na turistiku mi trasy idú mimo turistickú trasu. V minulosti som žiaden problém nemala, na obrázku je staršia trasa, ktorú som teraz otvorila, aby som si overila či problém nie je iba pre jeden štát. Bohužiaľ, to mám všade a všetky moje trasy sú teraz rozbité. Má niekto podobný problém? diky

-
@Mária-Foltánová mne to začalo robiť tiež
-
@Mária-Foltánová
Při ukládání naplánované trasy se uloží pouze body Start, Cíl případně Průjezdní body pokud jsou použity a nastavení navigace. Neukládá se průběh trasy jako takový. Takže je běžné že na webu naplánujete trasu a když jí pak otevřete v aplikaci může vést jinudy protože se třeba použijí offline mapy, nebo nejsou dostupné online informace a uzavírkách. V průběhu doby se také mění algoritmy pro vyhledávání trasy. Je ale samozřejmě možné že k nějaké chybě došlo -
J Jan Kuchař referenced this topic
-
Dnes jsem na to také narazil. Dřív jsem nic takového neviděl. Mám naplánovaný trek a najednou se ta trasa téměř snaží vyhnout turistické stezce. Musím přidat mnohem více bodů, abych trasu vrátil tak, jak byla předtím. Jinak tuto trasu mám naplánovanou delší dobu a prohlížel jsem ji víckrát a předtím podobný problém nenastal.
-
@Mária-Foltánová @milan-kúdola @šimon-kavan @jan-kuchař
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Prověříme to v týmu, opravdu to vypadá, že tam něco není v pořádku. -
@Ewelina úplne odmieta značkové trasy musel by som pridávať pozície pomaly každý km ,tým pádom mám problém so vzdialenosti prevýšením na ceste snp
-
@Mária-Foltánová @milan-kúdola @šimon-kavan @jan-kuchař
Dobrý den, chybu jsme opravili. Moc děkujeme za upozornění a omlouváme se za komplikace.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login