Android Auto nezná pozici práce
-
Asi dva až tři týdny Android Auto v mojí Š Fabii III nezná pozici práce (i když jsem si ji v mapách vymazal a nastavil znovu), ale pozici domova zná pořád. Když zvolím oblíbené, tak u práce ukazuje vzdálenost 0 km. Dříve to fungovalo (toto auto mám rok). Poradíte?
-
@Libor-Švejda Ano máme tam chybku, zlobí to, pokud je jako domov/práce nastavena "pozice na mapě". Můžete si nastavit jako adresu a nebo počkat až opravíme. Díky
-
@Jakub-Faifer Díky. Adresa pomohla, i když jsem ji musel dát trochu bokem od mého oblíbeného parkoviště, které jsem tam měl původně.
A neodpověděl jsme hned, protože se mi minulý týden na pracovním počítači po kliknutí na "ODPOVĚDĚT" neobjevil editor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login