Na Androidu nefunguje navigace
-
Na Androidu mi přestala fungovat navigace, ještě před 2 dny fungovala. Po výběru trasy z Mapy COM se trasa zobrazí, ale neobjeví se možnost Navigovat
-
@honza.cifka Můžete prosím poslat screen obrazovky kde skončíte, kde chybí to "Navigovat" díky
-
Asi to nebude Váš případ, ale přesto, co kdyby - neotevíráte náhodou trasu od záznamu stopařem (nebo importovanou gpx stopu), u nichž možnost navigace není ?
-
Nefunguje to jen když trasu vyberu z tras ulořených na mapy.com.
Když trasu před tím ručně naplánuju, tak to fdunguje -
@honza.cifka Odpověď je zde. Záznam stopařem se chová stejně jako importovaná trasa GPX.
Exportujte záznam do GPX a můžete ho převést na plán podle postupu v odkazu. -
Ano, je to tím.
Trasu jsem naplánoval na mobilu a tam mi to nenabídlo jinou mořnost, jak trasu uložit.
Když trasu naplánuju na PC, pak všehno funguje.
Asi byste ale měli opravit, aby bylo mořno trasu naplánovanou na mogilu standardně uložit.
V tutu chváli je můj hlášený problém vyřešen, děkuju -
@Jan-Buriánek
Nebyla to trasa vytvořná stopařem, ale normálně naplánovaná na mobilu - jen mi to tam nenabídlo možnost ji standardně uložit. -
@honza.cifka
symbol hvězdičky
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login