Dopravní informace
-
Nefungují informace o dopravě, od poslední aktualizace.
-
@Nase.Tabletka Zdravíme, kdy, kde, zařízení ? Neevidujeme žádný výpadek, takže to bude chtít asi více upřesnit. díky
-
@Jakub-Faifer iPhone + CarPlay, Strahovský tunel směr barandovsky most dnes kolem 16:20
-
@Jakub-Faifer iPhone + CarPlay, Strahovský tunel směr barandovsky most dnes kolem 16:20
Mám stejný problém. Již třetí nebo čtvrtý den si všímám, že Mapy.cz nezobrazuji informace o dopravě (kolony apod.). Mapy cz neeviduji žádnou kolonu, ale Google a Apple ano. Zároveň začaly Mapy cz uvádět zavádějící časy na konkrétní trasy. Trasa, která reálné trvá hodinu a půl což podporují i mapy od Google a Apple, tam mapy cz udávají hodinu.
Používám nejaktuálnější verzi aplikace na iPhone ověřoval jsem i na iPadu a promítám si to do car play. Výpadky dopravy zaznamenávám nejen na dálnici D5, ale také v okolních objízdných trasách jako jsou Rudná Loděnice apod.
-
Hermann.Tomas said:
Mám stejný problém. Již třetí nebo čtvrtý den si všímám, že Mapy.cz nezobrazuji informace o dopravě (kolony apod.). Mapy cz neeviduji žádnou kolonu, ale Google a Apple ano. Zároveň začaly Mapy cz uvádět zavádějící časy na konkrétní trasy. Trasa, která reálné trvá hodinu a půl což podporují i mapy od Google a Apple, tam mapy cz udávají hodinu.
Používám nejaktuálnější verzi aplikace na iPhone ověřoval jsem i na iPadu a promítám si to do car play. Výpadky dopravy zaznamenávám nejen na dálnici D5, ale také v okolních objízdných trasách jako jsou Rudná Loděnice apod.
Níže screenshots na posledních cca 9.5km. Mapy.cz neevidují žádnou kolonu i přesto, že konkurence i stav na silnici ano. Ještě před kolonou mi Mapy.cz ukazovaly dojezd v 8:35 i přes to, že Google ukazoval 8:59.
Používám iPhone 15 a aplikaci mám aktualizovanou.

-
Něco podobného už se před pár týdny řešilo zde.
-
@Hermann.Tomas Téměř jistě máte v plánovači nastaveno "rychlá" nebo "krátká" trasa bez trafficu - díky tomu se pak traffic na trase neukáže - jak v plánovači tak v navigaci. Ideálně pošlete screen z aplikace z plánovače, těsně než pustíte navigaci.
-
S Standa Komínek referenced this topic
-
@Hermann.Tomas Téměř jistě máte v plánovači nastaveno "rychlá" nebo "krátká" trasa bez trafficu - díky tomu se pak traffic na trase neukáže - jak v plánovači tak v navigaci. Ideálně pošlete screen z aplikace z plánovače, těsně než pustíte navigaci.
Téměř určitě "rychlá" ani "krátká" bez trafficu" nastaveno nemám. S nastavením map v mezidobí fungování a nefungování jsem nic neprováděl.
Anomálie se mi opět projevila včera navečer při cestě do Prahy. Kolona na D5 opět nebyla zaznamenána v Mapy.com i přes to, že byla v Google mapách.
-
@Hermann.Tomas Jedná se o Carplay se zdá a tam už se nám podařilo identifikovat problém. Build s opravou je už na review.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login