Nenaviguje po dálnici
-
Nemám Premium a funkce vyhýbání se dálnici nejde vypnout. Měl jsem za to, že pro neplacený přístup nejde tato funkce zapnout, nikoliv vypnout.
-
@Jaroslav-Zajicek Nevím teda, jestli se na tom něco nezměnilo, ale tahle funkce neměla na Premium vliv a fungovala neomezeně.
-
@Standa-Komínek Je možnost volit vyhnutí se placeným úsekům, a to i samostatně v jednotlivých státech, bez ohledu na Premium. Pak je tam ještě posuvka "Vyhnout se dálnicím" - tu mám na PC defaultně OFF, ale v aplikaci v mobilu defaultně ON. A vzhledem k tomu, že tato funkce Premium je, tak to v mobilu prostě na dálnici nedostanu.
-
@Jaroslav-Zajicek Aha, spletl jsem si to s těmi placenými úseky. Omlouvám se. Každopádně tohle asi správně nebude, když na webu je to nastavené jinak než v apce.
-
@Jaroslav-Zajicek
To je divné v aplikaci bez Premium je funkce "Vyhnout se dálnicím" vypnutá a nepřístupná
-
@Jan-Kuchař Jojo, tak bych to předpokládal, ale mám to obráceně

-
@Jaroslav-Zajicek Aktualne to opravdu funguje spatne, pracujeme na oprave. Prozatim pomuze kdyz smazete data aplikace/preinstalujete.
-
@Jan-Bína Díky za info

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login