Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

ruční řazení položek ve složce se neukládá správně

Scheduled Pinned Locked Moved My Mapy | Moje Mapy
    1 Posts 1 Posters 38 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Tomáš HrdaT Offline
      Tomáš Hrda Premium
      last edited by Tomáš Hrda

Ukládám si ve složkách navštívená místa a ta si chronologicky seřadím podle data jejich návštěvy. Pro jistotu si jednotlivé položky pojmenuji tak že v jejich názvu mám datum kdy jsem místo navštívil stylem "[2026.05.17.] bla bla bla"

Problém je, že když složku opětovně otevřu, tak některé položky nejsou na své původní pozici kam jsem je přesunul, ale většinou jsou na konci seznamu položek. Většina ostatních položek drží místo kam jsem je dříve přesunul.

Nevysledoval jsem žádnou logiku jaké položky dělají tento problém, je to velmi nahodilé.

Když řazení opravím a položky ručně opětovně seřadím, tak jindy při opětovném otevření složky jsou zpřeházené opět jiné položky. Vysledoval jsem, že se to děje u vícero složek.

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
      • First post
        Last post
      Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
      NodeBB & contributors, OSM & contributors
      Terms of Use   Privacy Policy