Pridani prujezdniho bodu na zacatek naplanovane trasy?
-
Dobry den,
dosud jsem nenasel, ze by tu nekdo postradal tlacitko [+] jako moznost pridat novy prujezdni bod za zacatek trasy, tim vytvorit novy start a puvodni start odsunout na 2. pozici. Jsem snad jediny, kdo to v UI postrada?
Dekuji pekne.Jsem predevsim uzivatel webove/pocitacove verze, k mobilu saham az pri navigovani v terenu.

-
Klikněte v mapě pravým tlačítkem a zvolte první položku Trasa odtud. Kliknutý Bod se přidá jako začátek trasy.
-
@Jan-Buriánek : Ano, ale to se mi novy prujezdni bod (start) neulozi s nazvem, ale pouze se souradnicemi

Nebo delam neco spatne?
Diky moc. -
@Josef-Böhm V tom výpisu bodů (viz obrázek) jen přesuňte požadovaný bod na začátek trasy...
-
V otevřeném POI bodu je jen "trasa", takže se přidá na konec, na začátek to asi nejde. Když to chcete s názvem.
Takže buď pak přetáhnout bod z konce na začátek, to ale bude u delší trasy obtížné a pomalé.
Asi nejjednodušší řešení je nejprve otočit trasu, pak přidat bod a pak otočit zpátky...
Samozřejmě se to bude centrovat... -
@Josef-Böhm
Ono vaše názvy řešit nemusíte.
Pokud na webu vytvoříte trasu s uložených vámi pojmenovaných bodů, pokud pak tuto trasu otevřete v aplikaci tak jsou vaše názvy ignorovány.
U POI bodů ze zobrazí původní název který měl a u bodů volně v mapě ze zobrazí " Pozice na mapě" -
@Jan-Buriánek Ano, to souvisi take s tematem:
Oddaleni na celou trasu pri sebemensi zmene trasy?@jan-kuchař : Nic jako ukladani vlastnich bodu predem obvykle nedelam, ale to by take bylo velmi zajimave, mit moznost si nejak pojmenovat vlatni bod na trase pro ktery neexistuje POI, nebo je na druhe strane velke reky ?!?
Bud tedy prujezdni bod pouze se souradnicemi nebo vlatni bod vedle trasy, ale nikdy ne na trase, je to tak?

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login