Nu funcționează configurare manuala a traseului.
-
Am un telefon android edge 50 neo. Incerc sa configurez un traseu montan. Bifez un punct de plecare și când încerc să bifez un punct intermediar mă trimite la locația actuala sau îmi configurează automat un traseu. Poate nu știu, dar înainte configuram fara probleme un traseu. Pe Ipad funcționează, dar cum am mai spus, nu as lua tableta pe munte pentru a configura un traseu. Poate mă ajutați cu pașii...de configurare manuala a unui traseu
Mulțumesc pentru atenție! -
@Ciprian-Teleman Bună ziua,
vă mulțumim pentru mesaj. Pentru a planifica traseul manual fără ca aplicația să folosească automat locația curentă ca punct de plecare, vă rugăm să dezactivați localizarea pe telefon. În acest fel, Mapy.com nu va propune automat poziția dvs. actuală ca punct de start.
De asemenea, dacă sunteți autentificat(ă) în contul dvs., puteți salva și sincroniza traseele planificate în secțiunea „Hărțile mele”, astfel încât să le aveți disponibile pe toate dispozitivele.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login